Η Πολίτη «κράζει» το Πρωινό ΑΝΤ1

09.02.2012
Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στο Πρωινό ΑΝΤ1 και το αστείο του θέματος είναι ότι θέλουν να πουν πράγματα, να τα «χώσουν» αλλά σφίγγουν δόντια και τα κρατάνε μέσα τους. Αλλά και πόσο να σφιχτείς και να καταπιεστείς;

Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στο Πρωινό ΑΝΤ1 και το αστείο του θέματος είναι ότι θέλουν να πουν πράγματα, να τα «χώσουν» αλλά σφίγγουν δόντια και τα κρατάνε μέσα τους. Αλλά και πόσο να σφιχτείς και να καταπιεστείς; Έρχεται η ώρα που όλο και κάτι θα σου ξεφύγει. Και το αυτό, που λες, συνέβη στην Χριστίνα Πολίτη.

Το εκλεκτό μέλος του Πρωινού ΑΝΤ1, Χριστίνα Πολίτη μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» κι έβλεπες βρε παιδί μου ότι ήθελε να πει πράγματα, αλλά περιοριζόταν. Ακόμη κι έτσι, όμως, ένα μικρό «κράξιμο» το έριξε στη λατρεμένη εκπομπή που συμμετέχει. Χείμαρρος η Πολίτη έδειξε την έντονη διαφωνία της για πως στήθηκε το πρωινό, αλλά και (κρατήσου εδώ) την παρουσία της Σίσσυς Χρηστίδου!

Η Πολίτη, λοιπόν, δήλωσε ότι εάν είχε η ίδια την ευκαιρία να στήσει από την αρχή μια εκπομπή, θα το έκανε εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που το έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του καναλιού.

«Εγώ εάν μου δινόταν η ευκαιρία να στήσω μια εκπομπή, θα την έστηνα τελείως διαφορετικά. Καμιά φορά βάζουν ανθρώπους να κάνουν μαζί εκπομπή χωρίς να βλέπουν εάν έχουν χημεία, τους βάζουν να κολυμπούν με περίεργο τρόπο, κάνουν διάφορα τέτοια πράγματα. Πλέον αυτό που βλέπω είναι ότι οι τηλεοπτικές παρέες δεν βασίζονται πια στον παρουσιαστή, αλλά στο κλίμα που επικρατεί στην παρέα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό». Και κατάλαβες εδώ, ότι η ποιήτρια εννοεί πολλά.

Όσο για την Σίσσυ; Επιβεβαίωσε πανηγυρικά όλους εμάς που δεν αντέχουμε τα... νιαουρίσματα και τα νάζια του... 3χρονου χαϊδεμένου κοριτσιού! «Σε γενικές γραμμές, δεν μπορώ να μιλήσω για έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζομαι. Θα λειτουργούσε, όμως, πολύ καλύτερα εάν συμπεριφερόταν όπως ακριβώς συμπεριφέρεται στην προσωπική της ζωή. Όπως την βλέπεις όταν σου μιλάει, σε κερδίζει. Είναι απλή, χωρίς νάζια και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το βγάλει προς τα έξω».

Και το τελειωτικό χτύπημα της πανελίστριας έρχεται με τη δήλωση ότι της αρέσουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, επειδή κάνουν τις ερωτήσεις που κάνουμε στους φίλους μας! Ψιτ, αγαπούλα, τούτη ήταν μαχαιριά. Ειδικά, από τη στιγμή που όλοι λένε ότι η αδυναμία της Σίσσυς και του Φερεντίνου είναι οι συνεντεύξεις.