Τι άλλο θα... ξεθάψει ο ΑΝΤ1;

20.02.2012
Και τα πειράματα του ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη, καλά κρατούν. Τελείωσε ο «Πειρασμός» και όπως φαίνεται η λυπηρή αλήθεια για το κανάλι είναι ότι μετά τον Μπεχλούλ το... χάος! Ο Σαβάς (Έρωτας & Τιμωρία)

Και τα πειράματα του ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη, καλά κρατούν. Τελείωσε ο «Πειρασμός» και όπως φαίνεται η λυπηρή αλήθεια για το κανάλι είναι ότι μετά τον Μπεχλούλ το... χάος! Ο Σαβάς (Έρωτας & Τιμωρία) απέναντι οργιάζει στην AGB και ούτε η καλοκαιρινή μας φαντασίωση, ο Εζέλ δεν κατάφερε να σταματήσει τον αντίπαλο.

Μόλις 15 μέρες άντεξαν οι επαναλήψεις του «Εζέλ», αφού τα χαμηλά νούμερα έκαναν τους ανθρώπους του καναλιού να στραφούν σε νέες λύσεις για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό Και τι φαεινή ιδέα λες ότι είχαν; Πήγαν και... ξέθαψαν τον αρχιμανδρίτη Σταύρο Ζαλμά. Ναι, καλά το κατάλαβες, διότι ο έρωτας του παπά για τη νεαρή ζωγράφο, Θεοφανία Παπαθωμά δεν ξεχνιέται και δεν ξεπερνιέται, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Και μάλλον σε αυτό ποντάρουν εκεί στον ΑΝΤ1, οι οποίοι σκέφτηκαν να παίξουν σε επανάληψη το «Άγγιγμα ψυχής». Εξάλλου, οι προηγούμενες επαναλήψεις του «Εκείνες κι εγώ» δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα κι αφού η τηλεόραση είναι μονίμως πλημμυρισμένη από αναμνήσεις (σειρές) του παρελθόντος, «ξέθαψαν» τον παπά και τον παράνομο έρωτα του, μπας και φρενάρει λίγο τον άλλον «απαγορευμένο» τούρκικο έρωτα του Mega.