Ο Χατζηγιάννης έφερε ένταση στο «Πρωινό mou»

20.02.2012
Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό mou ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη με αφορμή τις δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του μίλησε για την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας, αλλά και για την κλοπή των αρχαίων από το Μουσείο

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό mou ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη με αφορμή τις δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του μίλησε για την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας, αλλά και για την κλοπή των αρχαίων από το Μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας.

«Μόνο ένας αναίσθητος κι ένας ασυνείδητος θα έμενε ασυγκίνητος από μια τέτοια κατάσταση. Βλέπω ότι γεννιέται ένα κύμα αλληλεγγύης και φιλαλληλίας μέσα από τα δύσκολα. Εγώ είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χατζηγιάννης και η Σάσα δεν τα άφησε ασχολίαστα.

Είπε, λοιπόν, ότι τον τελευταίο καιρό όλοι οι καλλιτέχνες κάνουν πολιτικά σχόλια επειδή είναι της μόδας και όχι επειδή τα πιστεύουν. Τι το είπε; Έξαλλος έγινε ο Λιάγκας ο οποίος διαφώνησε έντονα με την άποψη της. «Δεν είναι πολιτικός λόγος να μιλάς για την κρίση, Σάσα. Ρωτάτε και απαντάει. Να μην απαντήσει; Σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις χώρες υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που μέσω της δουλειάς τους βγάζουν πάρα πολλά χρήματα δίκαια. Δεν σημαίνει πως ένας άνθρωπος, όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που έχει βγάλει πολλά χρήματα δεν έχει άποψη και δεν μπορεί να πει ότι ναι είναι δύσκολα τα πράγματα με την κρίση» είπε και συνέχισε:

«Για μένα η λογική ότι κάποιους ανθρώπους που έχουν βγάλει λεφτά, πρέπει να τους πυροβολήσουμε είναι λάθος. Κι επιμένω ότι δεν είναι πολιτική άποψη η γνώμη για την κρίση. Είναι κοινωνία, κοινωνική άποψη». Και όχι δε σταμάτησε εκεί: «Ο Θεοδώρακης έκανε μια εκπληκτική εκπομπή χθες. Έτσι; Γιατί να είναι πιο βαρύνουσα η γνώμη του 20χρονου φοιτητή του Γιάννη Μπέζου-που μπορεί να είναι εκπληκτικός ηθοποιός και να είναι ο αυριανός Μινωτής-και όχι του Μιχάλη Χατζηγιάννη»;

Και κατέληξε: « Για μένα μόδα είναι ότι ρωτάνε δεκαοκτώ χιλιάδες χρόνια τον Χατζηγιάννη πότε θα παντρευτεί με την Μακρυπούλια.».