Η γκάφα της Σίσσυς με τα οικονομικά & το συμβόλαιο της

21.02.2012
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία γι ακόμη μία φορά θέλησε να μας εξηγήσει (σε περίπτωση που δεν το είχαμε καταλάβει τα κουτά από τις προηγούμενες φορές) ότι κουμάντο

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία γι ακόμη μία φορά θέλησε να μας εξηγήσει (σε περίπτωση που δεν το είχαμε καταλάβει τα κουτά από τις προηγούμενες φορές) ότι κουμάντο στα οικονομικά του σπιτιού, κάνει ο άνδρας, Θοδωρής Μαραντίνης. Η Σίσσυ έχει άγνοια με αυτά. Έλα, όμως, που τούτη δεν είναι η μόνη άγνοια που έχει η παρουσιάστρια.

Γιατί πάνω στην κουβέντα που είχε με την Ελένη επί του θέματος, το έκανε σαν τη διαφήμιση... καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Κι αυτό, διότι το αυθόρμητο Σισσάκι στην προσπάθεια της να τονίσει την άγνοια της, αποκάλυψε ότι ακόμη και το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1, ο σύζυγος το υπογράφει. Ντόινγκ.

«Δεν ξέρω καθόλου τι έχουμε. Όλα τα κανονίζει ο Θοδωρής. Για να καταλάβεις και το συμβόλαιό μου στον ΑΝΤ1 ο άνδρας μου το υπογράφει, γιατί έχουμε εταιρεία, οπότε ουσιαστικά δουλεύω για τη δική του εταιρεία κι εκείνος κανονίζει»! Ντόιγνκ και πάλι ντόινγκ.

Απορία: Δηλαδή σε περίπτωση απόλυσης, η εταιρεία του συζύγου θα την κάνει;

Και ξανά το λέω: καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει το γλυκύτατο και αθώο Σισσάκι. Μέχρι και η Ελένη δεν ήξερε πώς να την μαζέψει, γι αυτό και προτίμησε να πάει σε διαφημίσεις. Μέχρι να βρει μια τσίχλα στο διάλειμμα και να μπουκώσει την λαλίστατη καλεσμένη....