Σκορδά: Ενοχλημένη από το σχόλιο της Ελένης

21.02.2012
Στην εκπομπή της Δευτέρας κι ενώ είχε καλεσμένη την Σίσσυ Χρηστίδου, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε μία καλή ευκαιρία να αναφερθεί στα πάλαι ποτέ μεσημεριανά. Ή... κουτσομπολευτικά (!) όπως τα χαρακτήρισε

Στην εκπομπή της Δευτέρας κι ενώ είχε καλεσμένη την Σίσσυ Χρηστίδου, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε μία καλή ευκαιρία να αναφερθεί στα πάλαι ποτέ μεσημεριανά. Ή... κουτσομπολευτικά (!) όπως τα χαρακτήρισε το Λενιώ. Μη με ρωτάς να σου εξηγήσω από που βγαίνει η λέξη τούτη. Προφανώς, η παρουσιάστρια επειδή τα αγνοούσε ως περιεχόμενο και ως εκπομπή, δεν μπήκε καν στον κόπο να μάθει να τα λέει σε απλά και σωστά ελληνικά!

Η Ελένη, που λες, είπε ότι δικός της στόχος όταν μεταφέρθηκε το μεσημέρι ήταν να μην κάνει το κλασικό «μεσημεριανό», αλλά να προσαρμόσει τη ζώνη στην οποία μετακόμισε, στα δικά της «πρωινά» δεδομένα. Εννοείται ότι το σχόλιο της προκάλεσε την αντίδραση ανθρώπων που συμμετείχαν στις εν λόγω εκπομπές. Και μία από αυτές είναι η Φαίη Σκορδά, η οποία για χρόνια υπηρέτησε τη μεσημεριανή ζώνη με το... «κουτσομπολευτικό» Πολύ Μπλα Μπλα.

Στο Πρωινό mou, λοιπόν, αναφερθήκαν στο σχόλιο της Μενεγάκη με το πάνελ της εκπομπής να λέει την άποψη του, που εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δε συμφωνούσαν με την «ποιοτική» Μενεγάκη. Κι αφού τα παιδιά ολοκλήρωσαν, πήρε το λόγο η φανερά ενοχλημένη, Φαίη.

«Πάντως εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη, φαντάζομαι ότι και στα πρωινά συζητάμε τα lifestyle θέματα. Από την άλλη γίνονται και σοβαρά θέματα, τα οποία τα πρωινά δεν είχαν ποτέ. Και κοινωνικά, και θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, τα οποία ένας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, αν δεν είχε τα φόντα δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει».

Εννοείται ότι θέση πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος προτίμησε με τον δικό του τρόπο να ρίξει το «καρφί» του στη λατρεμένη συμμαθήτρια του. Σχολίασε, λοιπόν, ότι η λέξη «κουτσομπολευτικά» την οποία ξεστόμισε το Λενιώ δεν υπάρχει και απλά η Μενεγάκη είναι... λεξιπλάστης!