Η Ελένη ακούει «Ματέο» και... ιδρώνει!

21.02.2012
Περήφανο είναι το αυτί της Ελένης Μενεγάκη, που ενίοτε ακούνε ο, τι θέλουν και η περίπτωση θυμίζει... άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Κάτι τέτοιο έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η Ελένη παράκουσε

Περήφανο είναι το αυτί της Ελένης Μενεγάκη, που ενίοτε ακούνε ο, τι θέλουν και η περίπτωση θυμίζει... άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Κάτι τέτοιο έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η Ελένη παράκουσε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μέχρι να λυθεί η παρεξήγηση στον «αέρα», ετοίμαζαν να της πάνε τον αιθέρα.

Πρόσεξε τι έγινε: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλούσε για την καθιερωμένη έρευνά του, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πει το τελευταίο κομμάτι αυτής. «Ελένη υπάρχει κι ένα όγδοο που αν δεν το πω θα είναι αμαρτία από το Θεό» είπε ο Γρηγόρης για να προκαλέσει την αντίδραση του Θοδωρή: «Μην πιάνεις το όνομα του Κυρίου επί ματαίω»!

Δεν άκουσα, πώς είπατε, συγνώμη κύριε ποιος είστε; «Τι είπε ο νεαρός;», ρώτησε η αμήχανη παρουσιάστρια για να βεβαιωθεί αν άκουσε σωστά το τελευταίο.

«Κάτι για Ματέο άκουσα στο τέλος, αλλά μάλλον λάθος κάνω» απάντησε ο Γρηγόρης και πάει, το έπιασε ταραχή το Λενιώ, που πλέον ήταν σίγουρο: ο Κουτογιαννόπουλος έπιασε στο στόμα του τον... Ματέο!

«Επί ματαίω, με αι», διευκρίνισε ότι είπε ο Κουτσογιαννόπουλος κι ευτυχώς για εκείνον, η Μενεγάκη κατάλαβε τη διαφορά. Δεν ήταν ώρα να φέρνει τον μαυροπίνακα ο Θοδωρής για να κάνει πιο λιανά τι είπε. Αφού λύθηκε αμέσως η «παρεξήγηση», το έριξαν στην πλάκα και λύθηκαν στα γέλια.