Και η Λάσπα τα χώνει στην Ελένη

23.02.2012
Για περάστε, για περάστε, στην Ελένη χώστε και ξανά χώστε. Δουλειά δεν είχαν στην τηλεόραση και δουλειά βρήκαν. Παρουσιαστές, πανελίστες και ξεχασμένες γίνονται μια «γροθιά» εναντίον της Ελένης Μενεγάκη

Για περάστε, για περάστε, στην Ελένη χώστε και ξανά χώστε. Δουλειά δεν είχαν στην τηλεόραση και δουλειά βρήκαν. Παρουσιαστές, πανελίστες και ξεχασμένες γίνονται μια «γροθιά» εναντίον της Ελένης Μενεγάκη και του περίφημου πια σχολίου της περί... «κουτσομπολευτικών» εκπομπών το μεσημέρι. Βγαίνει η μία και ο ένας μετά τον άλλον και είτε με χαλαρό τρόπο είτε πιο έντονα σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης. Γιατί, όλα τα δέχονται, αλλά να πει μια Μενεγάκη «κουτσομπολευτικά» τα life style μεσημεριανά, είναι ανεπίτρεπτο.

Ωστόσο, δεν θα σταθώ σε εκείνους/ες που αντέδρασαν, αλλά είχαν άμεση σχέση με το θέμα, αφού υπηρέτησαν τη μεσημεριανή ζώνη από διάφορα πόστα. Θα σταθώ στην Κατερίνα Λάσπα, παρακαλώ, η οποία βγήκε στο Πρωινό ΑΝΤ1 και μίλησε (καλύτερα έκραξε) για το θέμα. Περιττό να σου πω ότι μόλις είδα Λάσπα, πάλαι ποτέ παρουσιάστρια, ένιωσα έκπληξη για το πού τη θυμήθηκαν, μεγαλύτερη κι όταν είδα το «Άγγιγμα ψυχής» στο πρόγραμμα του ίδιου καναλιού τα απογεύματα.

Την είχαμε ξεχάσει εντελώς. Τι είπε η Λάσπα για την Ελένη; " Η ζωή της είναι lifestyle, προσωπικά και επαγγελματικά περνάει μέσα από αυτό το τούνελ. Να κάνει το σταυρό της, να είναι χαρούμενη που είναι εκεί, γιατί υπάρχουν παιδιά ενδεχομένως ταλαντούχα που δεν βρίσκονται on air. Να χαίρεται την οικογένεια της και να έχει χαμηλά την μπάλα! Οι αλαζονείες πληρώνονται είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο"!