Η Ζέτα δεν θέλει τον Χατζηγιάννη στο Dancing

23.02.2012
Στα μέσα Μαρτίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βγει το "Dancing With The Stars 3", ενώ τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε ποιοι τελικά θα είναι οι σταρ που θα χορέψουν. Γιατί, μέχρι τώρα ονόματα και ονόματα

Στα μέσα Μαρτίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βγει το "Dancing With The Stars 3", ενώ τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε ποιοι τελικά θα είναι οι σταρ που θα χορέψουν. Γιατί, μέχρι τώρα ονόματα και ονόματα ακούγονται ως υποψήφια και πραγματικά είμαστε περίεργοι ποιοι από αυτούς θα είναι τελικά.

Αν κι επικρατέστεροι, όπως διαβάζουμε, θεωρούνται οι: Άντζελα Δημητρίου, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Παπαβασιλείου, Σπύρος Σούλης, Γιώργος Τσαλίκης, Δούκισσα Νομικού... Στην κριτική επιτροπή διαβάζουμε ότι θα παραμείνουν οι Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Φωκάς Ευαγγελινός με ένα όνομα έκπληξη δίπλα τους. Πιθανόν, η Έλενα Παπαρίζου. Η μόνη σίγουρη στην ιστορία είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ωστόσο δεν γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες.

Η παρουσιάστρια του show δήλωσε στο ΟΚ: "Ακούω διάφορα αλλά δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι στάδιο είναι οι προετοιμασίες, ούτε τι συζητήσεις κάνει η παραγωγή. Αν μου ζητούσαν μια λίστα που θα επέλεγα χορευτές ανάμεσα στους φίλους μου, θα τους έβαζα όλους. Την Ελισάβετ, το Νίκο Μουτσινά και τον Θανάση Αλευρά, γιατί ύστερα από τόσα χρόνια συνεννοούμαστε πλέον με τα μάτια και θα περνούσαμε υπέροχα».

Στην ερώτηση όμως, αν θα επέλεγε τον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη για να συμμετάσχει στο show, τι νομίζεις ότι απάντησε; "Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να τον δω στο ''Dancing with the stars''. Κι εμείς το ίδιο... Τον προτιμούμε στο... Just the two of us…