Καινούργιου: Που εγκλωβίστηκε & δεν πήγε στο Πρωινό ΑΝΤ1;

28.02.2012
Τους «έφαγε» η κακία του Αντώνη Κανάκη και η γλωσσοφαγιά του και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στο Πρωινό ΑΝΤ1 είχαν θέμα με καλεσμένο τους. Το πρωί της Τρίτης ήταν να πάει καλεσμένη στην εκπομπή

Τους «έφαγε» η κακία του Αντώνη Κανάκη και η γλωσσοφαγιά του και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στο Πρωινό ΑΝΤ1 είχαν θέμα με καλεσμένο τους. Το πρωί της Τρίτης ήταν να πάει καλεσμένη στην εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά όσοι περίμεναν να την δουν (και να τους φτιάξει τη μέρα) ένιωσαν το απόλυτο... ξενέρωμα όταν είδαν τον Έκτορα Μποτρινι στην θέση της.

Τι είχε συμβεί και δεν πήγε στο πρωινό, όπως την είχαν διαφημίσει; Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της. Ω ναι. Τα χιόνια απέκλεισαν το Κατερινιώ και δεν μπορούσε να βγει. Έτσι, στο Πρωινό ΑΝΤ1 έφεραν άρον, άρον τον Μποτρίνι.

«Εκτάκτως σήμερα ο Έκτορας Μποτρίνι. Η Κατερίνα Καινούργιου που την προαναγγείλαμε δεν κατάφερε να έρθει γιατί αποκλείστηκε από την χιονόπτωση στην περιοχή της. Άρα υπάρχουν προβλήματα πέριξ της Αττικής», εξήγησε ο Χρήστος Φερεντίνος καλωσορίζοντας τον μάγειρα στο πλατό.

Ο γνωστός σεφ ήταν να πάει καλεσμένος σε μία από τις επόμενες εκπομπές, ενώ για να καταλάβεις πόσο ξαφνικό ήταν, όπως αποκάλυψε ο Μποτρίνι... τον έβγαλαν κυριολεκτικά από την κουζίνα!