Made In Star: Το άκυρο ρεπορτάζ για την Σίσσυ!

28.02.2012
Γιατί εκεί στο Made in Star κάνουν ρεπορτάζ. Κοίτα να δεις πώς μπορείς να την πάθεις καμιά φορά και να εκτεθείς. Και το πιο αστείο όλων, να... εκτεθείς από εσένα τον ίδιον. Πρόσεξε να δεις τι συνέβη το μεσημέρ

Γιατί εκεί στο Made in Star κάνουν ρεπορτάζ. Κοίτα να δεις πώς μπορείς να την πάθεις καμιά φορά και να εκτεθείς. Και το πιο αστείο όλων, να... εκτεθείς από εσένα τον ίδιον. Πρόσεξε να δεις τι συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο Made in Star. Στην εκπομπή έκαναν ολόκληρο θέμα, με τα απαραίτητα σχόλια, ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε κούλουμα με την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο κι άλλους τρεις σε γνωστή ψαροταβέρνα των βορείων προαστίων, χωρίς τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Εκεί να δεις σχόλιο και υπονοούμενα για το ζευγάρι, που πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα είχαν «φαγωθεί» να τους χωρίσουν. Εκεί, να δεις υποθέσεις από το πάνελ της εκπομπής για το πού ήταν ο Μαραντίνης και γιατί δεν συνόδευσε την σύζυγο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ωστόσο, το αστείο της ιστορίας είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα, οι ίδιοι διέψευσαν το ρεπορτάζ τους. Μήνυμα έφτασε στο κινητό της πανελίστριας, Ιωάννας Βάσσου η οποία αφού πήρε το ΟΚ, αποκάλυψε ότι τελικά στην ταβέρνα ήταν και η Έλλη Κοκκίνου και το κυριότερο; Ήταν και ο Μαραντίνης, ο οποίος πήγε στην παρέα λίγο αργότερα!!!