Ο Λιάγκας «καρφώνει» την Μενεγάκη

29.02.2012
Μέχρι πρόσφατα είχαμε συνηθίσει τον Γιώργο Λιάγκα να μιλάει με τα καλύτερα για την Ελένη Μενεγάκη και να αποθεώνει με κάθε ευκαιρία την συμμαθήτρια του. Τελευταία, όμως, κάτι πρέπει να παίζει, διότι ο συμμαθητής

Μέχρι πρόσφατα είχαμε συνηθίσει τον Γιώργο Λιάγκα να μιλάει με τα καλύτερα για την Ελένη Μενεγάκη και να αποθεώνει με κάθε ευκαιρία την συμμαθήτρια του. Τελευταία, όμως, κάτι πρέπει να παίζει, διότι ο συμμαθητής όταν του δίνεται η ευκαιρία, πετάει τα «καρφιά» του σε εκείνη, λες και είναι... σαΐτες. Και είναι τόσα, που το Λενιώ δεν τα προλαβαίνει.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε κουβέντα, δηλαδή πανικός έγινε, με αφορμή τη δήλωση της Ελένης ότι έπαθε νευρικό κλονισμό μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Φαίη Σκορδά υπερασπιζόταν την επιλογή της Ελένης να κάνει την αποκάλυψη αυτή στην εκπομπή της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συμπληρώνει, ότι απλά η παρουσιάστρια θα πρέπει να προσέχει τι λέει, επειδή την βλέπει όλη η Ελλάδα.

«Ε… δεν την βλέπει και όλη η Ελλάδα, 20% κάνει» σχολίασε ατάραχος ο Λιάγκας και άουτς, πόνεσε το καρφάκι. Τι καρφάκι. Ταβανόπροκα ήταν. Τον άκουσε και η Φαίη και μόνο το βλέμμα της να έβλεπες. Δολοφονικό. Ο σύζυγος ζήτησε συγνώμη και στη συνέχεια με τους υπόλοιπους έσκασαν σε συνωμοτικά γέλια.

Και θα την πω την απορία μου: Τι έπαθε καλέ κι εκεί που αποθέωνε την συμμαθήτρια, τώρα την... θάβει; Πού πήγε τόση αγάπη; Πού χάθηκε;