Ελένη: Σοκαρισμένη από τον θάνατο του Τσιβιλίκα

29.02.2012
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Τσιβιλίκα ήταν ένα ισχυρό σοκ για την παρουσιάστρια, η οποία γνώριζε καλά τον μεγάλο ηθοποιό,

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Τσιβιλίκα ήταν ένα ισχυρό σοκ για την παρουσιάστρια, η οποία γνώριζε καλά τον μεγάλο ηθοποιό, αφού ουκ ολίγες φορές τον είχε καλεσμένο στις εκπομπές της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ελένη καλησπέρισε το κοινό, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση της. Όταν, δε, παρουσίασαν το θέμα του θανάτου, εκείνη δεν ήξερε πώς να εκφράσει τα συναισθήματα της. Εξάλλου, με κάθε ευκαιρία αναφερόταν στον ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια, ενώ πάντα έλεγε ότι ο Τσιβιλίκας ήταν δίπλα της από τα πρώτα της βήματα στον «Πρωινό Καφέ».

Ήταν εκείνος που της κράταγε σφιχτά το χέρι και της έλεγε «Προχώρα, είμαι κοντά σου», όπως αποκάλυψε η ίδια. Μάλιστα, πριν δυο χρόνια ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης κι εκείνη γι ακόμη μία φορά είχε εκφράσει την αγάπη της για εκείνον.