Λιβιεράτος: Ζήτησε συγνώμη στους Σκορδά - Λιάγκα

05.03.2012
Όλο εκπλήξεις είναι ο Λάμπης Λιβιερατος τον τελευταίο καιρό. Τη μία πηγαίνει καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και τον βλέπουμε σε μία σπάνια στιγμή, όπου δακρύζει όταν αναφέρεται στον χωρισμό του με την

Όλο εκπλήξεις είναι ο Λάμπης Λιβιερατος τον τελευταίο καιρό. Τη μία πηγαίνει καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και τον βλέπουμε σε μία σπάνια στιγμή, όπου δακρύζει όταν αναφέρεται στον χωρισμό του με την Εύη Αδάμ και στις κόρες του. Ενώ αντιμετωπίζει τις επίμονες ερωτήσεις της Ελένης πολύ cool.

Πώς ήταν πριν λίγο καιρό στο Πρωινό mou, όπου τα είχε χώσει σε Φαίη Σκορδά και Star; Ε καμία σχέση. Ωστόσο, εκείνη δεν ήτο η μόνη έκπληξη. Μας επεφύλασσε και άλλη ο Λαμπης, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα Και που λες τη ζήτησε; Μπροστά στο μικρόφωνο του Star. Μην το ψάχνεις. Μεγάλες στιγμές λέμε.

Ο Λιβιεράτος αναφέρθηκε, που λες, σε εκείνη την εκπομπή που μας έμεινε αξέχαστη όχι για τις αποκαλύψεις του καλεσμένου, αλλά για την ένταση με τους παρουσιαστές.

«Ήταν μια στιγμή πίεσης, αλλά και προσωπικής μου κακής στιγμής. Μάλιστα, συγκεκριμένα, είχα ζητήσει να αναβληθεί η συνέντευξή μου, αλλά δε γινόταν» εξήγησε ο τραγουδιστής και στο καπάκι ζήτησε τη συγνώμη. «Αν στενοχώρησα κάποιους ζητάω συγγνώμη. Βέβαια κι εγώ έχω στενοχωρηθεί από κάποια πράγματα, αλλά έχουμε σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσουμε γενικότερα. Κι αυτά φαντάζουν και μοιάζουν λίγο αστεία πια... Είπα κάποια πράγματα που ένιωθα, κάποιες αλήθειες δικές μου. Ίσως ο τρόπος να ήταν λίγο πιο δεικτικός και αυστηρός», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές οι δημοσιογράφοι του έχουν φερθεί καλά, εκτός από κάποιες φορές που τον έχουν πιέσει λιγάκι.

Να υποθέσουμε ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις, «θάφτηκαν» και τα όπλα... πολέμου με το Star;