Το εμπεδώσαμε πια: Η Σίσσυ δεν χωρίζει!

05.03.2012
Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν χωρίζει. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν χωρίζει. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι καλά με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου αγαπάει τον άντρα της. Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν χωρίζει. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν χωρίζει. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι καλά με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου αγαπάει τον άντρα της. Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί. Νισάφι πια. Τα έχουμε εμπεδώσει όλα. Και οι φήμες ότι το ζεύγος πέρασε κρίση στο γάμο του ήταν σενάρια... επιστημονικής φαντασίας.

Οπότε καταλαβαίνεις, ότι είναι τα μάλα κουραστικό έμμεσα ή άμεσα να μας υπενθυμίζουν ότι το ζεύγος ζει στο ροζ συννεφάκι του. Τελευταία, βέβαια, έχουμε τα υπονοούμενα με την «εγκυμοσύνη» της Σίσσυς. Η σπόντα και το υπονοούμενο από τους συνεργάτες της δίνουν και παίρνουν κι αναρωτιέμαι, αν εμείς πρέπει να πιανόμαστε από τα λόγια τους και να μας τρώει η αγωνία, αν η παρουσιάστρια είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Όπως καλή ώρα έγινε το πρωί της Δευτέρας. Η Σισσυ φορούσε μία φαρδιά γαλάζια μπλούζα και όπως είχε γίνει πριν λίγες μέρες με το ριχτό φόρεμα, έτσι και τώρα είχαμε τα γνωστά υπονοούμενα.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, ο Χρήστος Φερεντίνος τη ρώτησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού. «Συγγνώμη» απάντησε εκείνη, «με ρωτάς για τον ΠΑΟΚ και δεν με ρωτάς για την κουρτίνα που επέλεξα να φορέσω σήμερα;» τον ρώτησε κουνώντας με νόημα το φαρδύ μπλουζάκι. «Βασικά, το θέμα είναι τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα ή καλύτερα κάτω από την κουρτίνα» σχολίασε χαρακτηριστικά εκείνος κοιτώντας την κοιλιά της.

Η δε, Σίσσυ κρατούσε την κοιλιά της και κουνιόταν: «Παιδιά αυτό το πράγμα το είχα από μωρό, όταν φοράω πλισέ, κουνιέμαι!» Και τσουπ έρχεται ατάκα από τον Φερεντίνο: «Αυτό το ρούχο είναι της εγκύου, έτσι δεν είναι;»

Κάγκελο η Σίσσυ. Περιμένουμε να γράψει ξανά στο Twitter ότι δεν θα φορέσει πάλι πλισέ, για να μη λένε ότι είναι... έγκυος. Ουφ