Ράλλη: Πικραμένη από την κακία του Ουγγαρέζου

05.03.2012
Και να θέλεις να κρυφτείς από την τηλεοπτική κάμερα δεν μπορείς. Είναι μεγάλος... ρουφ και μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Όπως καλή ώρα, έγινε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος δεν τρελάθηκε με τη Νικολέττα Ράλλη

Και να θέλεις να κρυφτείς από την τηλεοπτική κάμερα δεν μπορείς. Είναι μεγάλος... ρουφ και μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Όπως καλή ώρα, έγινε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος δεν τρελάθηκε με τη Νικολέττα Ράλλη, η οποία την περασμένη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou». Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να την προλόγισε με ενθουσιασμό, δεν ανταποκρίθηκε με την ίδια θέρμη ο πανελίστας του.

«Ε, δεν τρελαινόμαστε κιόλας» είπε και τον «έπιασε» η κάμερα τη στιγμή εκείνη. Ο, δε, μορφασμός του; Σα να του έβαλαν μπροστά ένα μπολ με μουρουνέλαιο και να του είπαν, πιες το! Την επίμαχη φάση την έδειξαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Made in Star, με τη Ράλλη να σχολιάζει ότι δεν περίμενε τόση κακία από εκείνον. Από τη στιγμή, δε, που οι δυο τους συνυπήρξαν στην τηλεοπτική στέγη του MAD.

Κι αν η Νικολέττα ήταν εκείνη που στενοχωρήθηκε, οι συνεργάτες της ήταν αυτοί που φρόντισαν να τον «στολίσουν» και να του απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα. Και τι δεν του έσουραν. Τι ότι έχει από κοντά τα μεγάλα ονόματα των καναλιών και πως αν του χρόνου δεν έχουν εκπομπή Σκορδά και Λιάγκας, ίσως να μην είναι τόσο κοντά τους. Τι ότι χαλάει την πιάτσα που λέει «ναι» σε ο, τι προτείνουν.

Τι ότι είπε την κακία για την Ράλλη, επειδή εκείνη πήρε πρώτη δική της εκπομπή. Ένα σωρό, που άμα τα άκουσε αυτά ο Ουγγαρέζος θα πρέπει να κατάλαβε καλά (να το ένιωσε στο πετσί του) ότι σε τούτη τη ζωή και δη την τηλεοπτική... καλύτερα να μασάμε, παρά να μιλάμε!!!!