Το... ανατριχιαστικό πρόβλημα υγείας της Μελέτη

06.03.2012
Για δεύτερη μέρα η Ελεονώρα Μελέτη έλειπε από την εκπομπή της και για δεύτερη μέρα ο Θέμης Μάλλης εκτός από αρχισυντάκτη εκτέλεσε και χρέη παρουσιαστή στην «Πρωινή Μελέτη». Την Δευτέρα μας πληροφόρησε

Για δεύτερη μέρα η Ελεονώρα Μελέτη έλειπε από την εκπομπή της και για δεύτερη μέρα ο Θέμης Μάλλης εκτός από αρχισυντάκτη εκτέλεσε και χρέη παρουσιαστή στην «Πρωινή Μελέτη». Την Δευτέρα μας πληροφόρησε ότι η Ελεονώρα ταλαιπωρείται από την ίωση που έχει ρίξει στο κρεβάτι πολύ κόσμο. Την Τρίτη, είπε να μπει σε πιο.. ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λες και του το ζητήσαμε.

Λοιπόν, η ίωση που ταλαιπωρεί την Μελέτη δεν την έχει ρίξει στο κρεβάτι, αλλά στη... λεκάνη της τουαλέτας. "Ταλαιπωρείται και σήμερα από αυτή την ίωση. Η ίωση -πως να την πω τώρα, είναι και πρωί- θερίζει αφενώς και κυριολεκτικά και αφετέρου, μπορείς να την πεις και ίωση της εξαγωγής!" εξήγησε με κάθε επισημότητα και αηδιαστική λεπτομέρεια ο αρχισυντάκτης/παρουσιαστής.

Και το σίχαμα πρωινιάτικα δε σταμάτησε εδώ. Πετάχτηκαν από δίπλα δύο του πάνελ να εξηγήσουν περισσότερα, λες και ο αρχισυντάκτης τους δεν τα είπε καλά. Ή λες κι εμείς είμαστε χαζοί και δεν καταλάβαμε. "Αδυνατίζει γενικότερα" είπε η Τζωρτζέλα, για να συμπληρώσει ο Κασπίρης "Δεν είναι αυτή που σε ρίχνει στο κρεβάτι, είναι αυτή που σε ρίχνει στην τουαλέτα"!

Μα τι ακούμε πια σε αυτή την τηλεόραση...