Γνωστός πρωταγωνιστής βρέθηκε στο κρατητήριο

06.03.2012
Φέτος διαπρέπει στο «Με λένε Βαγγέλη» έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του κοινού, ως "Αφάνας". Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα, όμως, έχει βιώσει καλά τον ρατσισμό. Ο λόγος για τον Μιχάλη Αφολαγιάν

Φέτος διαπρέπει στο «Με λένε Βαγγέλη» έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του κοινού, ως "Αφάνας". Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα, όμως, έχει βιώσει καλά τον ρατσισμό. Ο λόγος για τον Μιχάλη Αφολαγιάν, το νεαρό πρωταγωνιστή της πετυχημένης κωμικής σειράς του Mega.

Ο Αφολαγιάν σε πρόσφατη συνέντευξή του ήταν αποκαλυπτικός, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στο παρελθόν βρέθηκε στο κρατητήριο! «Έδινα για την Σχολή Καλών Τεχνών και εκεί ήταν μια ζωγράφος που έκανε μαθήματα. Δεν κράτησε πολύ η μελέτη μου, γιατί κάποια στιγμή βρέθηκα στο κρατητήριο», αποκαλύπτει στην Espresso.

Και συνεχίζει: «Εκείνη την περίοδο δεν είχα μεγάλη κατανόηση όσον αφορά το μεταναστευτικό, γιατί δεν θεωρούσα τον εαυτό μου μετανάστη. Με αυτό το συμβάν συνειδητοποίησα κάποια πράγματα όσον αφορά τη μετανάστευση, ότι είμαι και εγώ μετανάστης και ποια είναι τα δικαιώματά μου. Το να βρεθείς στο κρατητήριο είναι ένα σοκ» δηλώνει χαρακτηριστικά.