Πρωινή Μελέτη: Καταγγέλουν σκάνδαλο με Πούμπουρα

06.03.2012
Καιρό είχαμε να ζήσουμε μία τηλεοπτική κόντρα που θα ανάψει λίγο τα αίματα. Και να είναι καλά ο Σάββας ο Πούμπουρας και ο Θέμης ο Μάλλης που φρόντισαν να κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρουσα την τηλεοπτική μας ζωή.

Καιρό είχαμε να ζήσουμε μία τηλεοπτική κόντρα που θα ανάψει λίγο τα αίματα. Και να είναι καλά ο Σάββας ο Πούμπουρας και ο Θέμης ο Μάλλης που φρόντισαν να κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρουσα την τηλεοπτική μας ζωή. Βγήκε που λες ο Πούμπουρας στο «Όλα 12» και δήλωσε ότι η «Πρωινή Μελέτη» είναι μια στημένη εκπομπή και το κάθε ένα από τα μέλη του πάνελ της έχουν είτε το ρόλο του "καλού" είτε του "κακού".

Τα άκουσαν αυτά στην εκπομπή του Star και άφρισαν (δικαιολογημένα) από το κακό τους. Κι εννοείται ότι δεν άφησαν ασχολίαστες τις κατηγόριες του Πούμπουρα, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται εναντίον κάποιας εκπομπής. Πέρυσι, είχε κάνει το ίδιο με τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση» και μεταξύ μας είναι να απορείς, λες κι εκείνος παρουσιάζει... ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση.

Τη σκληρή απάντηση, λοιπόν, στον Πούμπουρα φρόντισε να τη δώσει ο αρχισυντάκτης της «Πρωινής Μελέτη», Θέμης Μάλλης ο οποίος εκτελεί και χρέη παρουσιαστή, αφού η Ελεονώρα είναι άρρωστη. «Θέλω να πω ότι, ενδεχομένως, ο κύριος Πούμπουρας επειδή είναι πολύ νέος στον χώρο σε σχέση με τους περισσότερους από εμάς, έχει προφανώς στο μυαλό του μια άλλη παλιότερη τηλεόραση, παλιότερων εποχών, όπου όλοι συνεννοούνταν για τους ρόλους που θα παίξουν. Εδώ δεν έχουμε ρόλους, κύριε Πούμπουρα, δεν έχουμε σενάριο. Κι ενδεχομένως και για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, οι φίλες και οι φίλοι (τηλεθεατές) είναι μαζί μας, επειδή είμαστε αυτό που είμαστε. Είμαστε πραγματικοί και πολλές φορές είμαστε και αυτό που λέω εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν είμαι στο κοντρόλ: ότι είμαστε ανεξέλεγκτοι, με την καλή έννοια. Ο καθένας λέει την άποψή του»

Και συνέχισε: «Τώρα, αν σας πείραξε το ρεπορτάζ και όχι η άποψη – γιατί δεν είναι άποψη ότι το ριάλιτι «Η οικογένεια της συμφοράς» ή το «Πλάκα κάνεις» είναι στημένες παραγωγές, το οποίο δεν είναι και κακό να συμβαίνει- δεν το ξέρω». Και στο σημείο αυτό πέφτει η μεγάλη αποκάλυψη: «Εγώ έχω στα χέρια μου ονόματα ανθρώπων που έχουν παίξει και στο «Πλάκα κάνεις»- που υποτίθεται ότι τους γίνονταν οι φάρσες εν αγνοία τους- αλλά το ήξεραν και έχουν πληρωθεί γι’ αυτό»

Μιλάμε για αποκαλύψεις, που έχουμε περιέργεια να δούμε πώς θα απαντηθούν...