Ποια κορίτσια της Τατιάνας μένουν εκτός;

06.03.2012
Τρόπους να ανέβουν τα νούμερα ψάχνουν εκεί στο «Μίλα» και είπαν να κάνουν σαρωτικές αλλαγές, μπας και πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και σε αυτό το ολικό... lifting, που είπαν να κάνουν, φευ είχαμε

Τρόπους να ανέβουν τα νούμερα ψάχνουν εκεί στο «Μίλα» και είπαν να κάνουν σαρωτικές αλλαγές, μπας και πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και σε αυτό το ολικό... lifting, που είπαν να κάνουν, φευ είχαμε και τα πρώτα «θύματα». Σοφία Βόσσου και Sunny Μπαλτζή μαθαίνουμε ότι από την περασμένη Παρασκευή αποτελούν παρελθόν από την εκπομπή.

Οι μόνες που τη γλίτωσαν είναι η Μαρία Σταματέρη, η οποία όμως θα είναι περισσότερο εκτός στούντιο κάνοντας κυρίως εξωτερικές συνεντεύξεις. Και η Τζούλυ Αγοράκη που θα εμφανίζεται εκτάκτως στο πλατό, όταν δηλαδή θα συντρέχει λόγος. Όπως καλή ώρα έγινε την Δευτέρα που έσκασε μύτη με νυφικό, επειδή παντρεύτηκε. Ε, θα εμφανιστεί ξανά λίγο πριν τη γέννα, την ώρα του τοκετού και πάει λέγοντας.

Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου, που επέστρεψε στον καναπέ, θα βασίζεται περισσότερο στις συνεντεύξεις και θα γίνει again η... Όπρα της Ελλάδας. Συνταγή που στο παρελθόν είχε πιάσει περισσότερο από το φετινό κόνσεπτ των πέντε μεγάλο-κοπέλων.

Πάντως, την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν τη σχέση της Στεφανίδου με το Star να περνάει σοβαρή κρίση, αφού η παρουσιάστρια αντιδρά έντονα στις αλλαγές. Τη στιγμή, μάλιστα, που το συμβόλαιο της είναι ακόμη στον «αέρα» και δεν έχει ανανεωθεί.