Από τον πάγο στον ήλιο

06.03.2012
Στον τηλεοπτικό αέρα θα βρίσκεται από την Τετάρτη στις 10 μ.μ. το αμφιλεγόμενο real life πρόγραμμα του Alpha «Sunshine girls» με τις πέντε κυρίες της αθηναϊκής κοινωνίας να αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα πτυχές από την «ηλιόλουστη» καθημερινότητά τους.

Ηρθε η ωρα οι πέντε κυρίες να καλωσορίσουν τους τηλεθεατές «στον κόσμο των Sunshine Girls, όπου ο καιρός είναι πάντα... αίθριος! Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ηλιόλουστα σημεία», σύμφωνα με το μότο της εκπομπής.

«Δεν θεωρώ ότι ανήκω σε μια προνομιούχα τάξη και ούτε στόχος μου είναι να προκαλέσω. Και εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε αυτοδημιούργητοι, εργαζόμαστε σκληρά και προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας», λέει η Μάντα Παπαδάκου, ένα από τα Sunshine girls. Η σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Τζορτζ Παπαδάκου και μητέρα τριών παιδιών είναι έτοιμη να δεχθεί οποιαδήποτε κριτική. «Ο σύζυγός μου με στηρίζει σε κάθε μου απόφαση. Αλλωστε, αυτός είναι και ο ρόλος του!», λέει. Η ίδια διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas. «Δέχομαι την κριτική, γι’ αυτό και άκουσα με προσοχή όσα είχαν να μου πουν οι δικοί μου άνθρωποι. Το είδα σαν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά και σαν μια ευκαιρία για να γνωστοποιήσω στον κόσμο ότι υπάρχει μια Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιείται στον τομέα της βίας κατά των γυναικών».

Στο πρώτο επεισόδιο, η Μαίρη Αλεξίου, που διατηρεί γκαλερί στο Κολωνάκι, θέλοντας να ξεπεράσει μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιδίδεται σε shopping therapy και χορό, η Μάντα Παπαδάκου ετοιμάζει πυρετωδώς τη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά, που έχει δική της εταιρεία με μαγιό και αξεσουάρ, ανακαλύπτει τις χαρές της μετακόμισης. Η Ειρήνη Λαιμού ανταμείβει τον εαυτό της για το πτυχίο που απέκτησε στα Ναυτιλιακά και η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, που έχει δική της μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας, παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

  • Με αφήγηση θα παρακολουθούμε τις περιπέτειες των sunshine?ladies. Τα κατ’ ευφημισμόν «Sunshine girls» αναγκάστηκαν να κάνουν και λίγα συμπληρωματικά γυρίσματα, αφού το πρόγραμμα έμεινε στο συρτάρι για περίπου έναν χρόνο.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ