Η γυμνή φωτογράφηση του Στάθη των «Αρβύλα"

06.03.2012
Στην ημίγυμνη φωτογράφηση της Κατερίνας Ζαρίφη αναφέρθηκε και ο Αντώνης Κανάκης την Τρίτη το βράδυ. Μάλιστα, οι «Ράδιο Αρβύλα» σχεδόν αποθέωσαν την παρουσιάστρια για την τολμηρή της απόφαση

Στην ημίγυμνη φωτογράφηση της Κατερίνας Ζαρίφη αναφέρθηκε και ο Αντώνης Κανάκης την Τρίτη το βράδυ. Μάλιστα, οι «Ράδιο Αρβύλα» σχεδόν αποθέωσαν την παρουσιάστρια για την τολμηρή της απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Κατερίνα έκανε μια αισθησιακή φωτογράφηση με ζαρτιέρες και έγινε μεγάλος ντόρος. Εύγε στην Κατερίνα γιατί δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο των γυναικών που κάνουν συνήθως φωτογράφηση, το αδύνατο και ανοργασμικό, το πλαστικό και ψεύτικο».

Γρήγορα, όμως, πήραν την κουβέντα από την Ζαρίφη, διότι δεν ήταν η ημίγυμνη φωτογράφηση της εκείνη που τους απασχολούσε. Ήταν απλά η γυμνή φωτογράφηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, όπως είπε ο Κανάκης, ο δικός τους ο Στάθης πρέπει να αποτελεί πρότυπο, ο οποίος στη συγκεκριμένη φωτογράφηση, τόλμησε κι έβγαλε στη φόρα την κοιλιά του, επιδεικνύοντας της χωρίς κόμπλεξ, αλλά με περηφάνια.

Έδειξαν και τις επίμαχες φωτογραφίες και ήρθε έδεσε το γλυκό....