Σκάνδαλο: Ο Ματέο δεν ταΐζει την Ελένη!

07.03.2012
Μία... ιπποτική κίνηση του Βασίλη Καλλίδη ήταν αρκετή για την Ελένη Μενεγακη να προχωρήσει σε προσωπικές αποκαλύψεις. Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, ο μάγειρας της εκπομπής, ταΐσε

Μία... ιπποτική κίνηση του Βασίλη Καλλίδη ήταν αρκετή για την Ελένη Μενεγακη να προχωρήσει σε προσωπικές αποκαλύψεις. Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, ο μάγειρας της εκπομπής, ταΐσε το Λενιώ στο στόμα κι εκείνο συγκλονισμένο και συγκινημένο συνάμα, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει ασχολίαστο.

Έτσι, με το που επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, η Ελένη έκανε την αποκάλυψη: «Είχε να με ταΐσει άνδρας στο στόμα… δεν θυμάμαι πόσο!» Κι εξήγησε γιατί το έλεγε αυτό: : «Ο Βασιλάκης μου ήρθε, έσκυψε στον καναπέ στις διαφήμισες, σαν ιππότης, και άρχισε να με ταΐζει!».

Κι εννοείται ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Έχει καιρό να την ταΐσει άντρας στο στόμα; Και ο Ματέο τι κάνει; Τόσα κοψίδια και καλούδια τρώνε κάθε λίγο και λιγάκι στις ταβέρνες και στα σικ εστιατόρια που πηγαίνουν. Ένα τσακ να της προσφέρει μία μπουκιά, δεν το έχει κάνει; Ααααα.