Οριστικό: Αυτή είναι η επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

07.03.2012
Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί. Ονόματα έγραφαν, ονόματα έσβηναν. Κόσμο έβλεπαν, κόσμο απέρριπταν, αλλά τελικά το βρήκαν το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί. Ονόματα έγραφαν, ονόματα έσβηναν. Κόσμο έβλεπαν, κόσμο απέρριπταν, αλλά τελικά το βρήκαν το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το βασάνισμα μέχρι να βρουν τον αντικαταστάτη του Ηλία Ψινάκη.

Και τελικά, αυτός είναι ο... Χάρης Χριστόπουλος, πρώην κριτής στα Next τop model. Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ισχύσει το... «καλό πράγμα αργεί να γίνει/βρεθεί» θα δείξει. Πάντως, το όνομα του και η παρουσία του δίπλα στην Ευγενία Μανωλίδου και τον Βαγγέλη Περρή, είναι μία έκπληξη. Εξάλλου, το όνομα του ως υποψήφιος «έπαιξε» τελευταία στιγμή και με συνοπτικές διαδικασίες ήρθε το deal.

Την επίσημη ανακοίνωση της επιτροπής έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1. Το show θα βγει την Παρασκευή 16 Μαρτίου. Για την ιστορία, ο Χριστόπουλος «έφαγε» στη στροφή τον Γιώργο Μέρλο, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους λέγεται ότι δεν τα βρήκε με την παραγωγή στο οικονομικό.