Φερεντίνος: Απέλυσε την μακιγιέζ του με sms;

08.03.2012
Εντάσεις φαίνεται ότι επικρατούν στο Πρωινό ΑΝΤ1 και βουίζουν τα παρασκήνια ότι ο Χρήστος Φερεντίνος τον τελευταίο καιρό το έχει πάρει αλλιώς, έχοντας αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι στους

Εντάσεις φαίνεται ότι επικρατούν στο Πρωινό ΑΝΤ1 και βουίζουν τα παρασκήνια ότι ο Χρήστος Φερεντίνος τον τελευταίο καιρό το έχει πάρει αλλιώς, έχοντας αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι στους συνεργάτες του. Δεν ξέρουμε, αν το φαινόμενο οφείλεται στη δύσκολη περίοδο που διανύουν οι Ιχθύς (ζώδιο του Φερεντίνου), πάντως οι κακές γλώσσες επιμένουν και λένε ότι έχει αλλάξει και περιγράφουν έναν διαφορετικό Φερεντίνο από εκείνον που βλέπουμε, δηλαδή τον χαμογελαστό και με χιούμορ παρουσιαστή.

Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», η απόλυση της επί εννιά χρόνια προσωπικής του μακιγιέζ, Καίτης Παπαϊωάννου μέσω ενός sms, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος που ο παρουσιαστής έδωσε τέλος στην συνεργασία τους, ήταν επειδή είχε ενοχληθεί από την αδυναμία της συνεργάτιδας του, να καλύψει την αραίωση που έχει στα μαλλιά του!!! Ντόινγκ, ντόινγκ...

«Το σκέφτηκα ξανά και ξανά. Θεωρώ ότι ο κύκλος της συνεργασίας μας έκλεισε εδώ. Τα υπόλοιπα από κοντά» φέρεται ότι της έγραψε στο απρόσωπο sms απόλυσης. Η συνεργάτιδα του, όπως ακούσαμε την επόμενη μέρα πήγε στο Πρωινό ΑΝΤ1 για να μαζέψει απλά τα πράγματα της.

Οι κακές γλώσσες, που είναι συνεργάτες του από την εκπομπή, επιμένουν για την κακή συμπεριφορά του παρουσιαστή, αλλά και την εμμονή που έχει αποκτήσει τελευταία με την εικόνα του. Μάλιστα, λένε ότι απαίτησε μέχρι να αλλάξουν οι θέσεις στο τραπέζι που κάθονται, ώστε να φαίνεται μόνο το καλό του προφίλ. Και κυρίως, να μη φαίνεται η... αραίωση!!!

Μετά από όλα αυτά (αν ισχύουν) ένα έχω να πω... Εδώ, ο κόσμος καίγεται και ο Φερεντίνος ασχολείται με τρίχες.