Βόσσου: Και τι δεν έσουρε στην Τατιάνα

08.03.2012
Μετά την απομάκρυνση της από το «Μίλα», η Σοφία Βόσσου δίνει την πρώτη της συνέντευξη, στο «ΕΓΩ» όπου μιλάει για την απομάκρυνσή της από την εκπομπή, τον τρόπο που αυτή έγινε, ενώ εκφράζει

Μετά την απομάκρυνση της από το «Μίλα», η Σοφία Βόσσου δίνει την πρώτη της συνέντευξη, στο «ΕΓΩ» όπου μιλάει για την απομάκρυνσή της από την εκπομπή, τον τρόπο που αυτή έγινε, ενώ εκφράζει την πίκρα που νιώθει από τη συμπεριφορά της Τατιάνας Στεφανίδου, χωρίς να παραλείψει να «ρίξει» τα βέλη της τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στην παραγωγή.

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη, γιατί η αποχώρηση μας από την εκπομπή ήταν αρκετά βίαιη και χωρίς νωρίτερα να έχουμε σχετική ενημέρωση. Δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς προέκυψε ώστε να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την εκπομπή»

«Δεν λειτούργησε καθόλου η αρχική ιδέα της εκπομπής, παρά μόνο τις πρώτες ημέρες. Μετατράπηκε στην πορεία, σε κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο δεν είχε καμιά σχέση με αυτό το οποίο είχαμε κληθεί να κάνουμε. Ξαφνικά, η Sunny Μπαλτζή, με την τόσο σημαντική καριέρα της στη μουσική, μετατράπηκε σε ρεπόρτερ και η Μαρία Σταματέρη με την τόσο πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, σε δημοσιογράφο που έκανε έρευνα αγοράς στα καταστήματα. Εγώ, δε, μετατράπηκα σε μαγείρισσα της εκπομπής.»

«Είχα και είχαμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας . Οι απαντήσεις που παίρναμε ήταν απλώς πως «η τηλεόραση δεν θέλει αυτά που λέτε». Όταν θέλεις να είσαι ευγενής, δεν απαντάς εκείνη τη στιγμή «και κάποιοι άλλοι ξέρουν τηλεόραση και πολύ νωρίτερα από εσάς»!

Η Βόσσου δεν χαρίστηκε στην Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας την αγωνία της για τα νούμερα.

« Η Τατιάνα είχε μια αγωνία να πάει καλά αυτό. Καταλαβαίνω αυτή την αγωνία της. Επέλεξε όμως, να κάνει μια συνεργασία με μια ομάδα γυναικών που δεν είναι μοντέλα ή δεν είναι σαν τις κοπελίτσες που τις βγάζουν απλώς για να φαίνονται στη τηλεόραση. Την έπιασε όμως, άγχος ότι δεν θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα τηλεθέασης, γινόταν πανικός. Μια εκπομπή όμως, θέλει μεθοδικότητα και πίστη για να στηθεί. Αν δεν πιστεύεις σε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, χωρίς να κάνεις παραλλαγές στην αρχική ιδέα, τότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να το κάνεις καθόλου.»

«Τη μια μέρα είμαστε κοινωνική εκπομπή, την άλλη μέρα είχαμε κηδείες, την άλλη μέρα είχαμε μόδα!».

Δηλώνει επίσης ότι δεν ξέρει αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την «κυρία Στεφανίδου».. Πετάει την μπηχτή της όταν αναρωτιέται: "από που κι ως που είχαμε εμείς ευθύνη για την πτώση στην τηλεθέαση;" Και στο τέλος εκφράζει το μεγάλο παράπονο που έχει από την Τατιάνα, η οποία δεν αναφέρθηκε καθόλου μέσα από την εκπομπή για τις αποχωρήσεις της Βόσσου και της Μπαλτζή. «Ήταν σα να μην υπήρξαμε ποτέ. Σα να ήμασταν απλά φαντάσματα που πέρασαν κι έφυγαν»...