Συγκινητικό: Τα βρήκαν Ουγγαρέζος - Παπαδάκης

08.03.2012
Μα πόση, πόση συγκίνηση νιώσαμε το πρωί. Στο Πρωινό mou έγινε μία ιστορική συμφιλίωση και πώς να μείνεις εσύ ο ευαίσθητος τηλεθεατής ασυγκίνητος σε τέτοιες στιγμές; Μετά από δύο χρόνια κόντρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Μα πόση, πόση συγκίνηση νιώσαμε το πρωί. Στο Πρωινό mou έγινε μία ιστορική συμφιλίωση και πώς να μείνεις εσύ ο ευαίσθητος τηλεθεατής ασυγκίνητος σε τέτοιες στιγμές; Μετά από δύο χρόνια κόντρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα βρήκε με το Νίκο Παπαδάκη! Δάκρυσες; Κι εμείς...

Ο δεύτερος ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και η παρουσία του στην εκπομπή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να δοθεί τέλος στην κόντρα με τον Ουγγαρέζο. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά μετά από περίπου δύο χρόνια, από την τελευταία τους δηλαδή παρουσίαση στον τότε "Όμορφο Κόσμο".

Το διάστημα που μεσολάβησε δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία, τα "καρφιά" έφευγαν σβντουν εκατέρωθεν, αποδεικνύοντας πόσο κακή ήταν η συνεργασία τους και οι αναμνήσεις από αυτήν.


Ωστόσο, την Πέμπτη 8 Μαρτίου (ιστορική μέρα το τονίζω) ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι δύο άνδρες έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» με μάρτυρες τους τηλεθεατές. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής Ουγγαρέζος και Παπαδάκης κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο στον καναπέ, με το Νίκο να παίρνει την πρωτοβουλία για την ιστορική συμφιλίωση: «Σας ευχαριστώ πολύ, χάρηκα που σας είδα ξανά. Κι εσένα ρε μούτρο! Ε, μούτρο» "

Το «μούτρο» εννοείται ότι πήγαινε στον Ουγγαρέζο, τον οποίο ο πρώην συνεργάτης του

άρπαξε από το κεφάλι, τον αγκάλιασε και τον ρώτησε: "Θα είμαστε αγαπημένοι, ε;" Θα είσαστε, θα είσαστε. Μπας σε καλό τους μας συγκίνησαν τα παλιόπαιδα.