Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε τη Σκορδά

08.03.2012
Αυτό που οι παρουσιαστές έχουν τα κινητά τους ανοιχτά εν ώρα εκπομπής, αυτά χτυπάνε κι εκείνοι τα σηκώνουν και σα να μη συμβαίνει τίποτε μιλάνε στον «αέρα», τι μόδα είναι; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος;

Αυτό που οι παρουσιαστές έχουν τα κινητά τους ανοιχτά εν ώρα εκπομπής, αυτά χτυπάνε κι εκείνοι τα σηκώνουν και σα να μη συμβαίνει τίποτε μιλάνε στον «αέρα», τι μόδα είναι; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος; Το πρωί της Πέμπτης, είχαμε την Φαίη Σκορδά, η οποία διέκοψε τον καλεσμένο γιατρό, ο οποίος μιλούσε για την κυτταρίτιδα, επειδή ήθελε να μιλήσει στο... τηλέφωνο.

Βέβαια, του ζήτησε πρώτα συγνώμη, διότι προφανώς είναι πιο ευγενικό να διακόπτεις τον καλεσμένο, παρά να απορρίπτεις την εισερχόμενη κλήση. «Βαγγέλη, χίλια συγγνώμη, μπορώ να σε διακόψω ένα λεπτό;» ρώτησε κι απάντησε στο κινητό. Και ποιος λες ότι ήταν στη γραμμή; Η... γιαγιά της!

«Γιαγιά τι θέλεις; Να μου πεις τι είναι τα χαψία; Ξέρω τι είναι τα χαψία!... Ναι… γιαγιά μου… Γεια σου τώρα!», ενώ η φωνή της γιαγιάς ακουγόταν στο μικρόφωνο της παρουσιάστριας. Και ο Λιάγκας δίπλα αναστέναζε κάτι «ωχ, ωχ».

Έλα, όμως που ο γιατρός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα. Με το που έκλεισε το τηλέφωνο, τη ρώτησε όλο νόημα: «Με την γιαγιά σας μιλούσατε; Έχει κυτταρίτιδα η γιαγιά σας;»

«Ε… όλο και κάτι θα έχει!», απάντησε γελώντας αμήχανα η Φαίη!

Όσο για τα περιβόητα «χαψία» που ρώτησε η γιαγιά, είναι ο γαύρος στα ποντιακά και τα μαγείρεψε ο Άκης Πετρετζίκη, λίγη ώρα πριν.

Απορία: Η γιαγιά δεν έβλεπε εκείνη την ώρα την εκπομπή, που πήρε τηλέφωνο;;