Ρία, σήκωσε το τιμημένο

12.03.2012
Μεγάλες στιγμές ζει η Ρία Αντωνίου, η οποία πέρασε θριαμβευτικά στον μεγάλο τελικό του ιταλικού Dancing with the stars. Τι κι αν η επιτροπή του show την είχε στην «μπούκα» και την «φιλοδωρούσε» σε κάθε live με ασόδια;

Μεγάλες στιγμές ζει η Ρία Αντωνίου, η οποία πέρασε θριαμβευτικά στον μεγάλο τελικό του ιταλικού Dancing with the stars. Τι κι αν η επιτροπή του show την είχε στην «μπούκα» και την «φιλοδωρούσε» σε κάθε live με ασόδια; Οι Ιταλοί έχουν ξετρελαθεί με τα κάλλη της Ρίας (γιατί από χορευτικό ταλέντο... κορμάρα) και σε πείσμα όλων, την έστειλαν στον τελικό.

Αν και όπως μαθαίνουμε, στον ημιτελικό του Σαββάτου, το γνωστό μοντέλο εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της τα δύο νούμερα που είχε, ενθουσιάζοντας ακόμη και την επιτροπή. Το ερχόμενο Σάββατο, λοιπόν, στον μεγάλο τελικό, η Ρία δηλώνει έτοιμη να σηκώσει την... κούπα για την Ελλάδα! Γιούπι γιούπι για.....

Η μεγάλη της πρόκριση δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στην χώρα μας, με διάσημους και μη φίλους της να της στέλνουν τις ευχές τους μέσω Twitter.

«Εντάξει… με κάνατε να κλάψω… Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι για το show, αλλά για την αγάπη σας!» πόσταρε στο λογαριασμό της.

Άντε βρε, με τη νίκη....