Ναταλία: Γιατί έβαλε «εμπάργκο» στην Παπαβασιλειου;

12.03.2012
Ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο χωρίς την Έλενα Παπαβασιλείου πέρασαν οι τηλεθεατές του «Μες στην καλή χαρά» και φαντάζομαι ότι για εκείνους ήταν ένα σαββατοκύριακο... μες στην απογοήτευση. Γιατί ωραία

Ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο χωρίς την Έλενα Παπαβασιλείου πέρασαν οι τηλεθεατές του «Μες στην καλή χαρά» και φαντάζομαι ότι για εκείνους ήταν ένα σαββατοκύριακο... μες στην απογοήτευση. Γιατί ωραία και καλή η Ναταλία Γερμανού, αλλά Παπαβασιλείου δεν είναι. Και η παρουσία της σέξι Έλενας είναι πλέον μία... συνήθεια που έγινε λατρεία.

Γιατί έλειπε, όμως, το κορίτσι; Και κυρίως, γιατί η Γερμανού δεν της επέτρεψε να είναι την Κυριακή στην εκπομπή; Μυρίζει σκάνδαλο εδώ; Όχι. Η Παπαβασιλείου έπεσε «θύμα» της ίωσης που κυκλοφορεί και ήρθε το girl κι ανέβασε 40 πυρετό. Και να ήθελε, με τέτοια θερμοκρασία, πού να πάει.; Έτσι, το Σάββατο έμεινε ξάπλα στο κρεβάτι, παρακολουθώντας από την τηλεόραση την παρέα της.

Την Κυριακή ένιωσε κάπως καλύτερα, αν και ο πυρετός παρέμεινε σε... υψηλά επίπεδα. Η ίδια ήθελε να πάει στην εκπομπή, αλλά η Ναταλία δεν την άφησε.

«Πάλι έχουμε μια απουσία. Είπαμε να το αφήσουμε το κορίτσι να γίνει τελείως καλά. Δεν έχει πια 40 πυρετό, έχει 38,9.Το καημένο ήθελε να έρθει σήμερα, έλεγε “θα το παλέψω, αφήστε με να έρθω”, και της είπαμε “όχι μωρέ… κάτσε να γίνεις τελείως καλά, να μην έχουμε άλλες απώλειες!”» δήλωσε μέσα από την εκπομπή η Γερμναού.

Την Δευτέρα, πάντως, η Παπαβασιλείου ήταν κανονικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με το Βαγγέλη Περρή.