Μελέτη: Και στο ξύπνιο της ονειρεύεται τον Κανάκη

14.03.2012
Είχε λίγες μέρες η αλήθεια να μιλήσει η Ελεονωρα Μελέτη για εκείνη, αλλά παράπονο δεν έχουμε. Το έκανε το πρωί της Τετάρτης με αφορμή το βίντεο με τον Αντώνη Κανάκη και το ενδεχόμενο να πολιτευτεί.

Είχε λίγες μέρες η αλήθεια να μιλήσει η Ελεονωρα Μελέτη για εκείνη, αλλά παράπονο δεν έχουμε. Το έκανε το πρωί της Τετάρτης με αφορμή το βίντεο με τον Αντώνη Κανάκη και το ενδεχόμενο να πολιτευτεί. Όχι, δεν το άφησε να πέσει κάτω. Κι αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είναι η γυναίκα πίσω από τον Κανάκη!!!

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…. Οι συνεργάτες της τη ρώτησαν σχετικά με αυτό και τι εννοεί και δυστυχώς στο σημείο αυτό η Μελέτη άρχισε να περιγράφει το όνειρό της. Το γεγονός ότι δεν ενδιέφερε τον κόσμο, να το σχολιάσουμε; Αλλά αφού το girl πήρε φόρα, να της την κόψουμε;

«Θα ήθελα να πηγαίνει αυτός μπροστά και εγώ να είμαι πίσω του, ως σύμβουλός του. Να είμαι περήφανη για εκείνον και μόλις τελειώνει ο Αντώνης τους λόγους του να είμαι αγέρωχη και να τον χειροκροτώ. Και να φοράω αυτές τις στενές γραμματειακές μίντι φούστες και γυαλιά. Θα περπατάει αυτός μπροστά δυο βήματα κι εγώ θα πηγαίνω από πίσω να του λέω στο αυτί τις τελευταίες πληροφορίες και τι πρέπει να θυμάται για να είναι σωστός ο λόγος του. Και μόλις τελειώνει τον λόγο, θα χαλαρώνει και θα μου ρίχνει ένα βλέμμα για να του επιβεβαιώσω ότι όλα πήγαν καλά».

Μετά ξύπνησε…