Ελένη: Το ξέσπασμα της στον «αέρα»

14.03.2012
Γυάλισε το μάτι της Ελένης Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της όταν η κουβέντα ήρθε στα νούμερα τηλεθέασης. Πυρ και μανία έγινε το Λενιώ, που ξέσπασε στον «αέρα» με τους συνεργάτες της, αφού

Γυάλισε το μάτι της Ελένης Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της όταν η κουβέντα ήρθε στα νούμερα τηλεθέασης. Πυρ και μανία έγινε το Λενιώ, που ξέσπασε στον «αέρα» με τους συνεργάτες της, αφού δεν μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα, έμειναν να παρακολουθούν την εκνευρισμένη παρουσιάστρια.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου ότι δεν ξέρουν τι θα κάνουν του χρόνου κι αν θα έχουν δουλειά και τα νούμερα του Πρωινού ΑΝΤ1, που δεν είναι και τόσο υψηλά.

«Ωχού, ρε παιδιά, γιατί μένουμε πάντα στα νούμερα; Πόσες εκπομπές φέτος είχαν πρόβλημα με τους αριθμούς; Γιατί λοιπόν κάθε φορά μένουμε στο τι έκανε το πρωινό; δηλαδή έλεος πια! Δεν είναι αυτό όλη η τηλεόραση. Ο κόσμος φέτος περνά ήδη τόσα πολλά, που αυτό που πιο πολύ τον τραβάει περισσότερο, είναι να ενημερωθεί για το τι θα γίνει με τι σύνταξη και το εφάπαξ».

Και συνέχισε, αφού είπαμε, είχε πάρει φόρα:

«Ποιος έχει κέφι δηλαδή να κάτσει να ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα; Είναι μια χρονιά περίεργη! Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση αλλά με αυτά που ζούμε. Κάθε φορά έχω βαρεθεί να μένουμε στα ίδια! Πώς πήγε ο ένας, πώς πήγε ο άλλος, γιατί αυτός ανέβηκε, αυτός κατέβηκε; Είτε πας καλά, είτε πας κακά, αν είναι να κόψουνε ζώνες, πολύς κόσμος θα βρεθεί στο δρόμο! Άρα λοιπόν τι να τα κάνω εγώ τα νούμερα άμα δεν έχω δουλειά;!»