Καραβάτου: Απάντηση - «καρφί» στην Ελένη

15.03.2012
Στην Ελένη Μενεγάκη και την περίφημη δήλωση της περί «κουτσομπολευτικών» μεσημεριανών εκπομπών αναφέρθηκε ξανά η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ κ

Στην Ελένη Μενεγάκη και την περίφημη δήλωση της περί «κουτσομπολευτικών» μεσημεριανών εκπομπών αναφέρθηκε ξανά η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα. Και ήταν μία καλή ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της για την Μενεγάκη, χαρακτηρίζοντας «ανακριβής» τη δήλωση της.

«Είδα τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη γιατί με ειδοποίησαν. Η μαμά μου με πήρε και μου το είπε κι εγώ το είδα στην αναπαραγωγή. Ωστόσο, μου είπαν ότι το πήρε πίσω και ότι δεν εννοούσε εμένα. Και πραγματικά πιστεύω ότι δεν εννοούσε κανέναν, αφού έκανε μια δήλωση γι’ αυτές τις εκπομπές που έλεγε ότι δεν είχαν πρόγραμμα. Αυτή είναι μια δήλωση που δεν αναφέρεται σε κανέναν γιατί είναι μια ανακριβής δήλωση» είπε χαρακτηριστικά Και τόνισε ότι οι εκπομπές αυτές ήταν τρίωρες, άρα σαφώς και είχαν πρόγραμμα. «Υπήρχε πρόγραμμα κι ατέλειωτες ώρες δουλειάς για πολύ κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.