Ο Λιάγκας, ο Γρηγόρης και τα βογκητά!

15.03.2012
Όλο περίεργες αποκαλύψεις ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας,. Ο παρουσιαστής δήλωσε ξενυχτισμένος και μάλιστα μας είπε και τι έκανε το βράδυ, που τον κράτησε άυπνο. «Παιδιά είμαι ξενυχτισμένος γιατί θέλω να σας πω

Όλο περίεργες αποκαλύψεις ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας,. Ο παρουσιαστής δήλωσε ξενυχτισμένος και μάλιστα μας είπε και τι έκανε το βράδυ, που τον κράτησε άυπνο.

«Παιδιά είμαι ξενυχτισμένος γιατί θέλω να σας πω ότι χθες πέρασα μια νύχτα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και θα σας πω ότι αυτή η νύχτα είχε πολλά βογκητά» Όπα. Τι εννοεί ο... ποιητής; "Πονέσαμε, αλλά μετά μας άρεσε» είπε, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες για τα «βογκητά» δεν έδωσε. Αρκέστηκε να πει ότι περισσότερα, προσεχώς στον "Όμορφο κόσμο".

Ωστόσο, ο Λιάγκας αναφέρθηκε στη Νικόλ Κοτοβός, την κοπέλα του Γρηγόρη, η οποία ήταν μαζί τους το βράδυ. «Επειδή φάγαμε με τη Νικόλ και τη γνώρισα, έχω να πω ότι είναι εξαιρετική κοπέλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτά άκουσε και η Φαίη Σκορδά, η οποία διαμαρτυρήθηκε που δεν την πήρε μαζί κι έμεινε στο σπίτι. . «Σιγά μην ερχόσουν» της απάντησε εκείνος. Αλλά το συζυγικό καβγαδάκι, πέρασε απαρατήρητο.

Η απορία που μας «τρώει» είναι γιατί και πού βόγκηξαν Αρναούτογλου και Λιάγκας; Μήπως πάνω από κάνα πιάτο;