Τρελό «κράξιμο» στην Γερμανού από τηλεθεατές

26.03.2012
Βρε, τι έπαθε η έρμη η Ναταλία Γερμανού σαββατιάτικα και στάνταρ θα κάνει ποοολύ καιρό να ξεχάσει το «κράξιμο» που... έφαγε από τον κόσμο. Αφορμή για το τρελό «κράξιμο» μέσω Twitter στάθηκε το... «ακυκλοφόρητο»

Βρε, τι έπαθε η έρμη η Ναταλία Γερμανού σαββατιάτικα και στάνταρ θα κάνει ποοολύ καιρό να ξεχάσει το «κράξιμο» που... έφαγε από τον κόσμο. Αφορμή για το τρελό «κράξιμο» μέσω Twitter στάθηκε το... «ακυκλοφόρητο» i-Pad 3!

Από την έναρξη κιόλας της εκπομπής, η Ναταλία μες στην... τρελή χαρά ανακοίνωνε ενθουσιασμένη ότι προσφέρουν (πρόσεξε) το ακυκλοφόρητο στην Ελλάδα i-Pad 3. «Σας το προσφέρουμε πριν βγει στην ελληνική αγορά» έλεγε ξανά και ξανά το Ναταλάκι, τονίζοντας συνέχεια ότι «σας κάνουμε συγκλονιστικά δώρα»!

Έλα, όμως, που δεν συγκλονίστηκαν με τα συγκλονιστικά δώρα οι τηλεθεατές, οι οποίοι την «είπαν» για τα καλά στην παρουσιάστρια. Μάλιστα, κάποιοι δε δίστασαν α την κράξουν χοντρά.

Είδε, που λες, τα μηνύματα το Ναταλάκι κι έγινε έξαλλη με την παραγωγή της εκπομπής και την... παραπληροφόρηση. Έτσι, φανερά εκνευρισμένη την «είπε» στο αγαπητό κοντρόλ στον «αέρα» της εκπομπής.

«Θέλω να ενημερώσω την αγαπημένη μου παραγωγή, που είναι στο control ότι γελάει ο κόσμος μαζί μου πολύ, και μου λένε πως το i-Pad 3 κυκλοφορεί εδώ και δυο μέρες και πωλείται στα καταστήματα. Και να μην ξαναπώ ότι δεν έχει έρθει στην Ελλάδα!»