Άγριος καβγάς Μανωλίδου με τραβεστί!

26.03.2012
Βρε, μαλλί με μαλλί παραλίγο να πιαστεί η μη μου άπτου Ευγενία Μανωλίδου με τραβεστί ταλέντο στην πρεμιέρα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Όλα ξεκίνησαν, όταν η κριτής Ευγενία ξίνισε με τοdrag show της «Τζούλιας»

Βρε, μαλλί με μαλλί παραλίγο να πιαστεί η μη μου άπτου Ευγενία Μανωλίδου με τραβεστί ταλέντο στην πρεμιέρα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Όλα ξεκίνησαν, όταν η κριτής Ευγενία ξίνισε με το drag show της «Τζούλιας» και της παρέας της, λέγοντας με το δικό της γνωστό ύφος ότι δεν ενθουσιάστηκε με όσα είδε.

«Δυστυχώς δεν είναι στη δική μου σφαίρα του χιούμορ, αυτό. Δεν περνάει!» είπε η αυστηρή Μανωλίδου και ποιος είδε το ταλέντο και δεν φοβήθηκε. «Μπορεί να μην έχετε χιούμορ, πολύ απλά! Γιατί απ΄ όσο έχω δει, χιούμορ δεν έχετε!» απάντησε η «Τζούλια» και όχι η Ευγενία δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Δεν χρειάζεται συνέχεια να μιλάτε. Καλό είναι να ακούτε και λιγάκι!» είπε εκνευρισμένη και κάπου εκεί μπαίνει στη μέση ο... Άδωνις Γεωργιάδης! Πώς; Η τραβεστί αποκάλεσε ειρωνικά την Ευγενία «Κυρία Υπουργού» και ήρθε η μεγάλη έκρηξη.

«Σας απαγορεύω να αναφέρετε το σύζυγο μου, γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε υπουργός, ούτε βουλευτής! Μέχρι εκεί. Το κάνετε όλο και χειρότερο! Είστε προκατειλημμένη κυρία μου!» είπε για να πάρει «πληρωμένη» απάντηση:

«Άμα είστε προκατειλημμένη, να κάτσετε σπίτι σας! Και ο κόσμος, όπως έδειξε στις τελευταίες εμφανίσεις σας, σπίτι σας ήθελε να κάτσετε!. Στο τσακ λέμε δεν είχαμε μαλλιοτραβήγματα.

Κρίμα και θα αποκτούσε ένα ενδιαφέρον η ανιαρή πρεμιέρα....