«Πλακώθηκαν» Λιάγκας - Σάσα. Πήρε η μπάλα την Φαίη

26.03.2012
Κόλαση, κόλαση έγινε λέμε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό Mou και τις φωτιές άναψε ο Τάσος Θεοδώρου, που αναδεικνύεται σε... κρυφό ταλέντο στην ίντριγκα. Στην εκπομπή έπαιξαν βίντεο την έξοδο του Αντώνη Ρέμου

Κόλαση, κόλαση έγινε λέμε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό Mou και τις φωτιές άναψε ο Τάσος Θεοδώρου, που αναδεικνύεται σε... κρυφό ταλέντο στην ίντριγκα. Στην εκπομπή έπαιξαν βίντεο την έξοδο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη στα μπουζούκια και όταν τελείωσε, ο Τάσος σχολίασε ότι η Υβόννη νιώθει τόσο άβολα που είναι κοπέλα του Ρέμου.

Το άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας και του σηκώθηκε η τρίχα του ανθρώπου. Και η δική μας μαζί, διότι όπως ο παρουσιαστής, έτσι κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί να νιώθει άβολα ως κοπέλα του Ρέμου. Έτσι, με αφορμή το σχόλιο αυτό, άναψαν τα αίματα στο πάνελ με την Σάσα Σταμάτη να ουρλιάζει σαν τρελή (πρωινιάτικα δεν είναι ο, τι καλύτερο να ακούς την τσιρίδα της. ε;) και να υποστηρίζει ότι πριν τον Ρέμο δεν ήξερε κανείς την Μπόσνιακ.

«Ούτε εσένα ήξερε κανείς πριν έρθεις στο πάνελ της εκπομπής» απάντησε ο Λιάγκας και η ένταση άρχισε να κορυφώνεται. Τα νεύρα στην τσίτα με την Σταμάτη να λέει στον Λιάγκα ότι τον λυπάται που έχει νεύρα και για να μη στα πολυλογώ, κουβέντα στην κουβέντα, τσιρίδα στην τσιρίδα, η μπάλα πήρε και την Φαίη Σκορδά με την Σάσα να εκτοξεύει τη μία κακία μετά την άλλη για τον έγγαμο βίο της παρουσιάστριας.

Τι έκανε η Φαίη; Χαμογελούσε με υπομονή. Εξάλλου τούτη (η Σταμάτη) είχε πάρει τόση φόρα, που δεν είναι να την... σταματάς!

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις!