Ναταλία στα τέσσερα, μάς έβγαλε τα μάτια

26.03.2012
Τον τρόπο να βελτιώσουν οι τηλεθεάτριες την... πίσω κίνηση ενόψει καλοκαιριού έδειξαν εκεί στο «Μες στην καλή χαρά» και η Ναταλία Γερμανού προσφέρθηκε να κάνει το... μοντέλο. Και ήτο πράγματι μοντελάκι

Τον τρόπο να βελτιώσουν οι τηλεθεάτριες την... πίσω κίνηση ενόψει καλοκαιριού έδειξαν εκεί στο «Μες στην καλή χαρά» και η Ναταλία Γερμανού προσφέρθηκε να κάνει το... μοντέλο. Και ήτο πράγματι μοντελάκι, ενώ απορούμε τι την θέλει τη βελτίωση, αφού η... πίσω κίνηση της παρουσιάστριας είναι στα... Limit up!

Τα μάτια των τηλεθεατών έβγαλε το πρωί του Σαββάτου το Ναταλάκι, το οποίο αποχωρίστηκε για λίγο γόβες και σικ ντύσιμο για να φορέσει τα αθλητικά, το στενό τιραντάκι και το μαύρο κολάν. Αχ αυτό το μαύρο κολάν τι ζημιές έκανε, όταν η παρουσιάστρια έπεσε στο πάτωμα κι άρχισε να κάνει με τον γυμναστή ασκήσεις εδάφους.

Έπεσε στα ανάσκελα, γύρισε και μπρούμυτα κι εκεί έγινε ο ΧΑ-ΜΟ-Σ. Τούρλωνε τον ποπό της η Ναταλία για χάρη της άσκηση, γούρλωνε το μάτι ο τηλεθεατής. Δυστυχώς, τα κοντινά της κάμερας δεν ήταν πολλά, αλλά όταν γίνονταν «άναβαν» φωτιές, αφού το κολάν φέγγιζε και η φαντασία του κοινού οργίαζε.

Καταλαβαίνεις. Λιγούρια δεν είναι οι τηλεθεατές, αλλά η πίσω κίνηση της Γερμανού... κολάζει!