Αχ Ελένη: Σήκωσε την μπλούζα στον «αέρα»

27.03.2012
Θα ναι σα να μπαίνει η άνοιξη, ουρανού κατάνυξη. Αν και στης Ελένης Μενεγάκη η άνοιξη έχει μπει εδώ και πολύ καιρό. Ευτυχώς, δηλαδή, για τους τηλεθεατές, οι οποίοι απολαμβάνουν την ανοιξιάτικη διάθεση της

Θα ναι σα να μπαίνει η άνοιξη, ουρανού κατάνυξη. Αν και στης Ελένης Μενεγάκη η άνοιξη έχει μπει εδώ και πολύ καιρό. Ευτυχώς, δηλαδή, για τους τηλεθεατές, οι οποίοι απολαμβάνουν την ανοιξιάτικη διάθεση της παρουσιάστριας.

Τι εννοούμε; Την Τρίτη, το Λενιώ φόρεσε λευκό τσίτα παντελόνι, που διέγραφε καλλίγραμμο πόδι και γλουτούς και κοντό ροζουλί μπλουζάκι που αποκάλυπτε αφαλό, σε απρόσεκτες κινήσεις. Αν και στην περίπτωση της Ελένης δεν είχαμε... απρόσεκτες κινήσεις, αφού η παρουσιάστρια βάλθηκε να «κολάσει τους τηλεθεατές μεσημεριάτικα.

Η Ελένη, που λες, βρέθηκε στην κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, πήγε στο ψυγείο, πήρε ένα μπουκαλάκι νερό, σήκωσε το μπλουζάκι της κι άρχισε να τρίβει την κοιλιά της. Γούτσου, γούτσου το Λενιώ, τους πέθανε τους τηλεθεατές....

Υ.Γ. Δεν ξέρω, αυτή την εβδομάδα κυκλοφορούν φήμες ότι είναι έγκυος; Γιατί, είδαμε καθαρά ότι το έχει... πλάκα το γαλόνι στην κοιλιά η Ελενίτσα μας.