Τατιάνα: Ξέσπασε σε λυγμούς στον «αέρα»

28.03.2012
Σε μία εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει, είδαμε το απόγευμα της Τρίτης την Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια είχε θέμα στην εκπομπή «Μίλα» τον ξαφνικό χαμό του 25χρονου γιου της Μπέλλας Κυδωνάκη και στο σχετικό βίντεο...

Σε μία εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει, είδαμε το απόγευμα της Τρίτης την Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια είχε θέμα στην εκπομπή «Μίλα» τον ξαφνικό χαμό του 25χρονου γιου της Μπέλλας Κυδωνάκη και στο σχετικό βίντεο, συνεργάτης της εκπομπής διάβασε το συγκλονιστικό, πραγματικά, γράμμα της γνωστής αστρολόγου στο παιδί της.
Τα σπαρακτικά λόγια της μάνας δεν άφησαν ασυγκίνητους ούτε τους τηλεθεατές, ούτε το κοινό, ούτε τους καλεσμένους, μα ούτε και την Τατιάνα, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς στον «αέρα». Ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε και κρατώντας ένα χαρτομάντιλο στο χέρι, κατάφερε με δυσκολία να αρθρώσει δυο λέξεις.
«Αυτός είναι ο τρόπος της να μην τρελαθεί η γυναίκα. Να πιστέψει σε μια άλλη ζωή, πως το παιδί της έχει περάσει σε μια άλλη διάσταση» σχολίασε, εμφανώς συγκινημένη κι επηρεασμένη από γράμμα.