Ράλλη: Το ξέσπασμα για το «κόψιμο» της εκπομπής

28.03.2012
Τις τελευταίες μέρες οι φήμες ότι «κόβεται» το Made in Star έχουν φουντώσει και πάλι, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η εκπομπή σταματάει οριστικά μετά το Πάσχα (συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου) και στη θέση

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες ότι «κόβεται» το Made in Star έχουν φουντώσει και πάλι, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η εκπομπή σταματάει οριστικά μετά το Πάσχα (συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου) και στη θέση της Νικολέττας Ράλλη μετακομίζει η Ελεονώρα Μελέτη. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαρία Γιαχνάκη όχι μόνο διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται, αλλά κάνει λόγο και για... λάσπη που ρίχνουν κάποιοι, δημιουργώντας πρόβλημα και κλίμα αβεβαιότητας σε όσους δουλεύουν στο Made in Star.

Την Τρίτη το μεσημέρι καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκπομπές που κόβονται πριν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους! Αυτό ήταν και η καλύτερη αφορμή για τη Ράλλη να πει τον καημό της και να απαντήσει και η ίδια στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

«Βαγγέλη μου, και για τη δική μας εκπομπή, δεν ξέρεις τι έχουμε διαβάσει όλες αυτές τις μέρες… Από δημοσιογράφους που κανονικά έπρεπε να πάρουν τηλέφωνο είτε εμένα, είτε την αρχισυντάκτρια, είτε το γραφείο Τύπου του σταθμού. Δεν μας έχει πάρει κανείς τηλέφωνο» σχολίασε στην αρχή για να έρθει να ξεσπαθώσει στη συνέχεια.

«Δεν ξέρουμε ποια είναι πηγή που λέει ότι η εκπομπή μας κόβεται. Και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Κι επίσης υποτίθεται ότι ξεκινά άλλη εκπομπή, πάλι σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Και δεν το ξέρουμε εμείς. Τι να πω δηλαδή;».

Όταν ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τον Περρή, εκείνος αποχαιρέτισε τη Νικολέττα λέγοντας της: «Να κλείσω με μια ευχή… Να ξαναειδωθούμε, στη δική σου εκπομπή, και να μου πεις πώς πέρασες το Πάσχα», με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Σε ευχαριστώ Βαγγέλη μου. Εδώ θα είμαστε! Με το καλό…»