Απίστευτο! Ο χαμένος δίδυμος αδελφός του Κανάκη

28.03.2012
Μία μεγάλη και συνάμα τρελή έκπληξη περίμενε τον Αντώνη Κανάκη το βράδυ της Τρίτης. Στο στούντιο των Ράδιο Αρβύλα πήγε ο χαμένος δίδυμος αδελφός του παρουσιαστή, ο οποίος μόλις τον είδε, δεν έκρυψε τη χαρά

Μία μεγάλη και συνάμα τρελή έκπληξη περίμενε τον Αντώνη Κανάκη το βράδυ της Τρίτης. Στο στούντιο των Ράδιο Αρβύλα πήγε ο χαμένος δίδυμος αδελφός του παρουσιαστή, ο οποίος μόλις τον είδε, δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνηση του. Σκηνές... «Έχεις πακέτο» εκτυλίχθηκαν στο στούντιο ανάμεσα στα χαμένα δίδυμα αδέλφια.

Βέβαια, δεν πρόκειται για αληθινό αδελφό του Κανάκη, αλλά για τον σωσία του, Δημήτρη Γαλανίδη. Ωστόσο, η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική και ναι θα μπορούσαν να ήταν... δίδυμα χωρισμένα στη γέννα!

Ο Γαλανίδης ανήκει στην ομάδα των «Καμμένων», η οποία έχει κερδίσει την αγάπη των Θεσσαλονικιών. Η συγκεκριμένη παρέα κάνει φάρσες είτε στον απλό κόσμο είτε στους «επώνυμους» και τα αποτελέσματα είναι σπαρταριστά. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχαν φτιάξει βίντεο, όπου σατίριζαν τους «Αρβύλα» με τον Γαλανίδη να υποδύεται (ποιον άλλον;) τον Αντώνη Κανάκη.

Η ξαφνική επίσκεψη στο πλατό ενθουσίασε τον Κανάκη, ο οποίος σχολίασε για την ομοιότητα τους: «Εσύ είσαι πιο Κανάκης και από μένα»