Καραβάτου: Την «καρφώνει» πρώην συνεργάτιδα της

29.03.2012
Εκεί, που τον τελευταίο καιρό μάς είχε συνηθίσει η Κατερίνα Καραβάτου να «καρφώνει» κόσμο, τόσο για το άδοξο τέλος του Κους Κους, όσο και για τις σχέσεις της με κυρίες του Alpha, όπως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη,

Εκεί, που τον τελευταίο καιρό μάς είχε συνηθίσει η Κατερίνα Καραβάτου να «καρφώνει» κόσμο, τόσο για το άδοξο τέλος του Κους Κους, όσο και για τις σχέσεις της με κυρίες του Alpha, όπως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη, ήρθε η σειρά να λάβει την... μάχαιρα! Μόνο, που δεν την έλαβε ούτε από το Ρουλιώ ούτε από το Λενιώ. Αλλά από μία πρώην συνεργάτιδά της!

Η Βάσω Κολλυδά, πέρυσι, ήταν στο πάνελ του Κους Κους και οι σχέσεις της με την παρουσιάστρια έδειχναν άψογες. Το γνωστό μοντέλο μετά το «κόψιμο» της εκπομπής προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Εγκατέλειψε το μόντελινγκ, αλλά όχι και τον χώρο της μόδας αφού πλέον σχεδιάζει δικά της μπλουζάκια. Και για τα νέα της επαγγελματικά βήματα μίλησε στην "Πρωινή Μελέτη".

Αλλά δεν μονοπώλησαν τα μπλουζάκια της συζήτηση. Το «κόψιμο» του Κους Κους και η στάση της Καραβάτου κυρίως απέναντι στην Κορομηλά, είχαν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, η Κολλυδά «κάρφωσε» την πάλαι ποτέ συνεργάτιδα της, λέγοντας ότι διαφωνεί με τη στάση της Κατερίνας να βγει δημόσια και να εκφραστεί κατά της Ρούλας. Κι εξήγησε ότι τις διαφωνίες και τα παράπονα μπορούν να τα πουν και να τα λύσουν στο τηλέφωνο. Και όχι δημοσίως.