Μελέτη: Η κακία της για Σρόιτερ και τους έρωτες του

29.03.2012
«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα» και φευ για τον Αντώνη Σρόιτερ το αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή του. Του βγήκε, δηλαδή, το όνομα ότι σε θέματα καρδιάς είναι λίγο... αγκινάρα κατάσταση και κάνει τη μία σχέση μετά την άλλη. Πρώτος και καλύτερος είχε βγει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε πει το αμίμητο

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα» και φευ για τον Αντώνη Σρόιτερ το αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή του. Του βγήκε, δηλαδή, το όνομα ότι σε θέματα καρδιάς είναι λίγο... αγκινάρα κατάσταση και κάνει τη μία σχέση μετά την άλλη. Πρώτος και καλύτερος είχε βγει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε πει το αμίμητο για τον Σρόιτερ ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

Αυτή την περίοδο ο άνκορμαν του Alpha βγαίνει με 27χρονη εντυπωσιακή μελαχρινή κι ενώ όλοι μιλούν για νέο μεγάλο έρωτα (είναι και τα δημόσια καυτά ενσταντανέ τους) έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη και όχι μόνο αμφισβητεί τα αισθήματα του Αντώνη, αλλά τον... αδειάζει κανονικά! Ναι, ναι. Βλέπεις η Μελέτη έχει άποψη για όλα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχε άποψη και για το θέμα αυτό. Έτσι, όταν είδε τις φωτογραφίες από την έξοδο του νεόκοπου ζεύγους στα μπουζούκια, την έριξε τη χολή της.

«Όταν έχεις την επιθυμία, την ανάγκη ή τη συνήθεια να αλλάζεις τόσο συχνά συντρόφους, δεν γίνεται να ερωτεύεσαι. Μαθηματικά δεν γίνεται. Το να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι ερωτευμένος γίνεται, αλλά να ερωτευτείς πραγματικά δεν γίνεται» ελάλησε η φιλόσοφος και προφεσόρα σε θέματα καρδιάς, Ελεονώρα. Και κατά το.... να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι, η παρουσιάστρια τόνισε ότι τον συμπαθεί τον Σρόιτερ και θέλει πολύ να τον γνωρίσει.

«Εγώ, βασικά, τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Σρόιτερ. Γιατί, ενδεχομένως, από τον τρόπο που τοποθετήθηκα στο θέμα να φαίνεται ότι δεν τον συμπαθώ. Αλλά εγώ πραγματικά τον συμπαθώ και γελάω μαζί του με την έννοια ότι μου αρέσει, γιατί ζει τη ζωή του. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα για το αν θα κριθεί ή κατακριθεί και κυκλοφορεί πάντα με πάρα πολύ ωραίες γυναίκες. Που σημαίνει ότι "το έχει" το φλερτ. Το έχει το παιχνίδι. Έχει επιρροή στο γυναικείο φύλο. Και θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω για να δω πώς λειτουργεί».

Να γίνει το ερωτικό του πειραματόζωο ένα πράμα; Κι άμα δεν βγάλει άκρη με τον γόη Σρόιτερ, θα τα σκίσει η προφεσόρα του έρωτα τα πτυχία της;