Η σημαντική ανακοίνωση του Φερεντίνου

29.03.2012
Σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση προχώρησε με την έναρξη του Πρωινού ΑΝΤ1, ο Χρήστος Φερεντίνος. Την ώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγιζε τα θέματα που θα έχουν στη σημερινή εκπομπή, το

Σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση προχώρησε με την έναρξη του Πρωινού ΑΝΤ1, ο Χρήστος Φερεντίνος. Την ώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγιζε τα θέματα που θα έχουν στη σημερινή εκπομπή, το έτερο ήμισυ, την διέκοψε λέγοντας ότι θέλει να κάνει μία ανακοίνωση. Οι συνεργάτες του λίγο τα έχασαν και με αγωνία και λαχτάρα περίμεναν τι θα τους μπουμπουνίσει ο παρουσιαστής.

Και ναι... όπως αποκάλυψε Χρήστος, η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για σεξ!!! Το είπε μία έρευνα βρετανικού πανεπιστημίου και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μην ενημερώσει τον κόσμο. Και καλά έκανε. να το ξέρουμε κι εμείς, να μην παιδευόμαστε άδικα τις υπόλοιπες μέρες!

Καταλαβαίνεις, ότι μετά την ανακοίνωση Φερεντίνου, οι υπόλοιποι στο πάνελ τρελάθηκαν στα γέλια. Πάντως, η συγκεκριμένη έρευνα έκανε μεγάλη εντύπωση στον Φερεντίνο, ο οποίος την επανέφερε και αργότερα, όταν κουβέντιαζαν με την καλεσμένη τους, Τζόυς Ευείδη.