Ποιος έχει κάνει "κόλαση" τη ζωή της Ελένης;

30.03.2012
Τσατάλια είναι τα νεύρα της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες και η ίδια βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Η ζωή της έχει αναστατωθεί και η παρουσιάστρια δεν ξέρει τι να κάνει. Ο λόγος; Ο νέος ένοικος

Τσατάλια είναι τα νεύρα της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες και η ίδια βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Η ζωή της έχει αναστατωθεί και η παρουσιάστρια δεν ξέρει τι να κάνει. Ο λόγος; Ο νέος ένοικος του σπιτιού της!!!

Και μην πάει ο νους σου σε διάφορους. Ο νέος συγκάτοικος στη βίλα των Μελλισίων είναι ένα συμπαθέστατο μεν, εκνευριστικό δε τετράποδο. Το σκυλάκι παρά τους βγήκε ζωηρό και το Λενιώ εξομολογήθηκε το δράμα της στους συνεργάτες της.

Το σκυλάκι έχει κάνει άνω κάτω τη ζωή τους με τις...συνήθειές του και δη με την αδυναμία που δείχνει στο τηλεκοντρόλ. . «Μας έχει φάει όλους και εμάς και τα πράγματά μας. Μας έχει σπάσει το τηλεκοντρόλ Έχει φάει όλα τα κουμπιά, δεν ανοίγει αυτή η τηλεόραση, με νύχι το πιέζουμε. Το κυνηγάμε όλοι μέσα στο σπίτι για να του πάρουμε το τηλεκοντρόλ και δεν τον πιάνουμε με τίποτα» αποκάλυψε η Ελένη κι έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας.