Λιάγκα φοβού την... παντόφλα!

30.03.2012
Τσάρκα στη νυχτερινή Αθήνα έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που περιλάμβανε από μασάζ, μέχρι strip show και… οίκο ανοχής! Τα δύο μοναχικά αγόρια είπαν να το «κάψουν»

Τσάρκα στη νυχτερινή Αθήνα έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που περιλάμβανε από μασάζ, μέχρι strip show και… οίκο ανοχής! Τα δύο μοναχικά αγόρια είπαν να το «κάψουν» και να το φχαριστηθεί η ψυχή τους, αλλά έλα που μόνο ο Γρηγόρης το απόλαυσε. Ο Λιάγκας ήταν με το άγχος και το μυαλό στην… Φαίη Σκορδά!

«Για όλα υπάρχει νόμος, στα μάτια όχι όμως » του έλεγε ο Γρηγόρης, αλλά τούτο ισχύει για τους λέφτερους. Στους παντρεμένους ισχύει ο νόμος της… παντόφλας! Έτσι, με την… αμαζόνα στο σωλήνα εμπρός στα μούτρα του, ο Λιάγκας ήταν σαν το.. ψάρι έξω από το νερό. «Να δω τι θα πει η Φαίη!» είπε, ενώ προσπάθησε να…αποκαταστήσει τον Αρναούτογλου μιλώντας για μπάτσελορ. Αλλά τίποτε.

Το όνομα της Σκορδά το ακούσαμε ουκ ολίγες φορές και νομίζουμε ότι μετά από αυτό, η σύζυγος να εκτίμησε που είχε το μυαλό του μόνο σε εκείνη. Έστω και με το…φόβο της. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι τα τελευταία δυο χρόνια δεν βγαίνει πολύ τα βράδια, λόγω εκπομπής. Και αν βγει… γυρίζει στις 2 το πολύ!

Να πιστέψουμε ότι φταίει το πρωινό ξύπνημα; Πάντως, αν είναι να βγαίνει και να έχει τέτοιο άγχος, καλύτερα να μείνει σπίτι….