Γαβαλάς: Επέστρεψε με... άγριες διαθέσεις

03.04.2012
Βρε μαύρα μάτια κάναμε να δούμε και να ακούσουμε τον Λάκη Γαβαλά και φέτος που τον μάθαμε, τον συνήθισε ο οργανισμός μας και στο τσακ γλιτώσαμε τη μελαγχολία. Την πάθαμε τη στέρηση, ειδικά τώρα

Βρε μαύρα μάτια κάναμε να δούμε και να ακούσουμε τον Λάκη Γαβαλά και φέτος που τον μάθαμε, τον συνήθισε ο οργανισμός μας και στο τσακ γλιτώσαμε τη μελαγχολία. Την πάθαμε τη στέρηση, ειδικά τώρα που τελείωσαν τα... Fabulous αγόρια. Αλλά, ευτυχώς ο Λάκης για λίγο καιρό ξαπόστασε από τα οικονομικά του προβλήματα και την περιπέτεια με τη φυλακή κι επανήλθε δριμύτερος.

Πήρε το κινητό ανά χείρας και με το δικό του τρόπο εξέφρασε την αγανάκτηση του για τα... ταλέντα που μαζεύτηκαν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Καθόλου δεν αρέσει του Λάκη το show και μέσα από το Twitter έσουρε τα σχολιανά του. κάποια σκάγια πήραν και την... Αννίτα Πάνια.


«Μα η Αννίτα Πάνια δεν νομίζετε ότι λείπει από το Ελλάδα έχεις ταλέντο;», αναρωτήθηκε ο Λάκης, ο οποίος σου λέει ότι το εν λόγω show θυμίζει κάτι από… Παρατράγουδα. Βέβαια, κάποιοι φίλοι του αναρωτήθηκαν αν με αυτό που έγραψε εννοεί ότι του έλειψε η Πάνια (βρε πού τα βρήκε αυτά τα... καψούλια;) κι εκείνος την ένιωσε την προσβολή τη μεγάλη. Ε, όχι και να του λείπει η Πάνια τού... υπέροχου αγοριού.

«Παιδιά όλο αυτό το είπα γιατί μου θυμίζει πάρα πολύ την εκπομπή της. Αυτό δε θα πει ότι μου λείπει… Ούτε κατά διάνοια»