Ναι, η Ζέτα μιλάει για το «κόψιμο» του Dancing

03.04.2012
«Το λόγο που δεν γίνεται το Dancing σας τον ανακοίνωσαν με πολύ ωραία ελληνικά». Αυτή είναι απάντηση/τοποθέτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το «κόψιμο» του Dancing with the stars την τελευταία στιγμή

«Το λόγο που δεν γίνεται το Dancing σας τον ανακοίνωσαν με πολύ ωραία ελληνικά». Αυτή είναι απάντηση/τοποθέτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το «κόψιμο» του Dancing with the stars την τελευταία στιγμή και τις φήμες ότι φταίει η ίδια, αφού δε δέχτηκε μείωση στο μισθό της.

Εξάλλου, μέχρι ο ΑΝΤ1 να βγάλει την ξαφνική ανακοίνωση ότι το show δεν θα βγει φέτος, αλλά την επόμενη χρονιά, οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργίαζαν για τις οικονομικές απαιτήσεις της Ζέτας. Και την αμετακίνητη στάση της να μη δεχθεί περαιτέρω μείωση στις απολαβές της.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα και αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδουν. «Δεν έγινε τίποτα πιο σοβαρό από αυτά που έχουν ανακοινωθεί. Όσο ξαφνικό ήταν για εσάς, τόσο ήταν και για το κανάλι και για εμάς», είπε και συνέχισε: «Το “Dancing” κόπηκε επειδή η οικονομική κρίση χτύπησε τα πάντα σε αυτή τη χώρα».

Επειδή, όμως, στο πόδι δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα, παρέπεμψε για κάποια άλλη στιγμή που η ίδια θα είναι πιο χαλαρή να κουβεντιάσουν αν δέχθηκε ή όχι μείωση μισθού.