Ποια "κάρφωσε" την εγκυμοσύνη της Χρουσαλά;

04.04.2012
Την Μαριέττα Χρουσαλά έγκυο στο δεύτερο μήνα έφερε το δημοσίευμα της Espresso, την Δευτέρα κι εκεί να δεις χαρές και πανηγύρια για το μωρό Πατίτσα που θα έρθει. Όχι, από την οικογένεια, αφού δημοσίως

Την Μαριέττα Χρουσαλά έγκυο στο δεύτερο μήνα έφερε το δημοσίευμα της Espresso, την Δευτέρα κι εκεί να δεις χαρές και πανηγύρια για το μωρό Πατίτσα που θα έρθει. Όχι, από την οικογένεια, αφού δημοσίως δεν έχουν επιβεβαιώσει το ευτυχές γεγονός. Αλλά, από τους φίλους στο Twitter με πρώτη και καλύτερη την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έσπευσε να ευχηθεί στην Μαριέττα να έρθει με το καλό το μωρό, ενώ στο τέλος συμπλήρωσε κι ένα... να είναι κορίτσι!

«Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι ολόψυχα την πιο γλυκιά, χαλαρή stress free εγκυμοσύνη! ... και να ναι κόρη», έγραψε η Αννίτα κι εννοείται ότι από την άλλη πλευρά...ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Από τα ωραιότερα "καρφώματα" που έχουμε δει... χοχοχο.

Στην «Πρωινή Μελέτη», πάλι, μετά το δημοσίευμα είπαν να ψάξουν το θέμα σε βάθος και να δουν, αν όντως ισχύει ή αν... κατέστησαν έγκυο την Χρουσαλά, όπως τόσες φορές στο παρελθόν. Και μάντεψε τι έδειξαν οι... έρευνες: Οι πληροφορίες τους είναι ίδιες με αυτές της εφημερίδας.

Το μοντέλο/παρουσιάστρια φέρεται να είναι δύο μηνών έγκυος και η οικογένεια Πατίτσα είναι μες στον τρελό ενθουσιασμό. Για την εγκυμοσύνη της Χρουσαλά ρώτησαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία επίσης... εγκυμονούν, αλλά όχι με την ίδια συχνότητα. Αν είναι έγκυος η Μαριέττα, δεν το γνώριζε η Σταματίνα. Ξέρει, όμως, ότι στη δική της περίπτωση θα μείνει έγκυος στο τέλος και κανείς δεν θα το πιστεύει.

Σαν το μύθο με το λύκο και βοσκό...

Υ.Γ. Στα περιοδικά της εβδομάδας είδαμε Μαριέττα με σύζυγο Λεό να κάνουν το μπάνιο τους κι έχουμε να πούμε ότι το μοντέλο φορούσε μικροσκοπικό μπικίνι και ήτο... κορμάρα!