Θρίλερ με Κύπρο και κίνδυνος αποκλεισμού

04.04.2012
Σε θρίλερ εξελίσσεται η φετινή αποστολή της Κύπρου στην Γιουροβίζιον, αφού εκτός των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έρχεται τώρα ο ορατός κίνδυνος και του αποκλεισμού της χώρας από τον διαγωνισμό!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η φετινή αποστολή της Κύπρου στην Γιουροβίζιον, αφού εκτός των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έρχεται τώρα ο ορατός κίνδυνος και του αποκλεισμού της χώρας από τον διαγωνισμό! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν η Ήβη Αδάμου και η αποστολή δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν στο Μπακού λόγω του προϋπολογισμού που δεν έχει εγκριθεί από τη βουλή, η EBU μπορεί να αποκλείσει την Κύπρο από τον διαγωνισμό για τουλάχιστον δύο χρόνια!!! Εξάλλου, αυτό προβλέπουν οι κανονισμοί.

Τα χρήματα που χρειάζονται για να ταξιδέψει η αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν, διαβάζουμε ότι είναι 140 χιλιάδες ευρώ και τον προϋπολογισμό θα πρέπει να εγκρίνει ή όχι η κυπριακή Βουλή την Πέμπτη. Πάντως, η Ήβη είναι αισιόδοξη ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα και θα εμφανιστεί κανονικά στο Μπακού. Άλλωστε, το τραγούδι της θεωρείται ένα από τα καλύτερα και φαβορί του φετινού διαγωνισμού.